Φέρτε την άνοιξη στο μπάνιο σας: Εντυπωσιακές διακοσμητικές ιδέες με φυτά (vid)

Τοποθετούμε τα φυτά στα σαλόνια και τα υπνοδωμάτιά μας, ακόμη και στην κουζίνα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην συμπεριλάβουμε το μπάνιο σε αυτή τη λίστα.

Φέρτε την άνοιξη στο μπάνιο σας: Εντυπωσιακές διακοσμητικές ιδέες με φυτά (vid)

Τα φυτά είναι ευεργετικά με πολλούς τρόπους: όχι μόνο είναι μια υπέροχη οπτική προσθήκη σε ένα χώρο, δημιουργώντας ένα αίσθημα ηρεμίας και προσθέτοντας χρώμα, αλλά εκτελούν επίσης την «βρώμικη» εργασία του καθαρισμού των τοξινών από τον αέρα.

Εάν σκέφτεστε ότι θα θέλατε να προσθέσετε φυτά στο σπίτι σας, αλλά μάλλον δεν θα μπορέσετε να τα κρατήσετε «ζωντανά», σκεφτείτε να τα βάλετε στο μπάνιο σας. Τα φυτά γενικά ευδοκιμούν στις κανονικές δόσεις υγρασίας που προέρχονται από το ντους σας. Ακόμα κι αν το μπάνιο σας βρίσκεται στη σκοτεινή πλευρά του σπιτιού, ορισμένα φυτά δεν χρειάζονται πολύ φως. Μερικά από τα φυτά που μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε το μπάνιο σας είναι η αλόη, το μπαμπού, η ορχιδέα, το φυτό αράχνη κ.ά.

Μπορείτε να τα τοποθετήσετε δίπλα στη μπανιέρα, στο περβάζι, σε μια γωνία, σε ένα ράφι ή να τα κρεμάσετε στον τοίχο. Συνδυάστέ τα με όμορφα διακοσμητικά κερία για να δημιουργήσετε τις απόλυτες συνθήκες χαλάρωσης.

Στην gallery θα βρείτε πολλές διακοσμητικές προτάσεις για ένα πράσινο μπάνιο.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #bathroomdecor, #bathroom, #bathroomplants.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved