Δεν μπορούσε να κάνει παιδί και η δίδυμη αδερφή της έγινε παρένθετη μητέρα (pics)

Ήθελε η αδερφή της να μη νιώσει άλλο πόνο!

Δεν μπορούσε να κάνει παιδί και η δίδυμη αδερφή της έγινε παρένθετη μητέρα (pics)

Βλέποντας την 34χρονη αδερφή της Whitney Bliesner να παλεύει με μία σπάνια ασθένεια που ονομάζεται Νευροϊνωμάτωση τύπου 2 (NF2), η Jill δεν μπορούσε να βλέπει την αδερφή της να βιώνει ακόμη έναν πόνο. Η Whitney ήθελε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια όσο τίποτε άλλο, αλλά η ασθένειά της, δεν της επέτρεπε να μείνει έγκυος.

Η Νευροϊνωμάτωση είναι μια σπάνια πάθηση που προσβάλλει άτομα όλων των πληθυσμιακών ομάδων. Πρόκειται για γενετική διαταραχή με νευρολογικές, μυοσκελετικές, οφθαλμολογικές, ακοολογικές (NF2) και δερματικές ανωμαλίες ή βλάβες αλλά και προδιάθεση για νεοπλασία.

Διακρίνεται σε :

  • Νευροϊνωμάτωση τύπου 1 (NF1)
  • Νευροϊνωμάτωση τύπου 2 (NF2)
  • Σβανωμάτωση (Schwannomatosis)

Εξαιτίας της ασθένειάς της η Whitney έχασε τη όραση από το αριστερό της μάτι, έχανε σταδιακά την ακοή και από τα δυο της αυτιά και ήταν αδύνατο να μείνει έγκυος, καθώς υπήρχε κίνδυνος κληρονομικότητας της ασθένειας.

Η δίδυμη αδερφή της προθυμοποιήθηκε να γίνει η παρένθετη μητέρα για τα ανιψάκια της και περιμένουν πώς και πώς για τη γέννησή τους. Η Jill θα γεννήσει μέσω καισαρικής τομής στις 6 Ιουλίου δύο υγιέστατα διδυμάκια!

Δείτε τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved