Από την κούνια στο κρεβάτι: Διάσημη μαμά δυσκολεύεται να εκπαιδεύσει τον γιο της (pics)

Όλα τα παιδιά πρέπει κάποια στιγμή να αφήσουν την κούνια τους και να αρχίσουν να κοιμούνται σε κρεβάτι.

Από την κούνια στο κρεβάτι: Διάσημη μαμά δυσκολεύεται να εκπαιδεύσει τον γιο της (pics)

Για το πότε το παιδί θα πρέπει να μετακινηθεί από την κούνια στο κρεβάτι δεν υπάρχει μία στάνταρ ηλικία. Συνήθως, η μετάβαση γίνεται ανάμεσα στο διάστημα των 18 μηνών έως και 3 χρόνων και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Κυρίως από το ίδιο το παιδί και πότε αυτό θα νιώσει έτοιμο για τη μεγάλη αλλαγή.

Όπως και να έχει εάν η μετάβαση από την κούνια στο κρεβάτι ήταν πραγματικά τόσο εύκολη, δεν θα είχαν γραφτεί τόσα άρθρα παγκοσμίως για αυτό το θέμα και οι γονείς δεν θα ήταν αγχωμένοι ψάχνοντας στην μηχανή αναζήτησης του υπολογιστή τους για να βρουν τρόπους να το κάνουν όσο πιο εύκολα γίνεται!

Το παραπάνω ισχύει για όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες ανά τον κόσμο, διάσημους ή μη. Το επιβεβαιώνει άλλωστε και η ίδια, η κόρη του Πλανητάρχη, Ivanka, μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ivanka Trump, είναι παντρεμένη με τον Jared Kushner και έχει τρία παιδιά, την Arabella, 7 ετών, τον Joseph, 5 ετών, και τον Theodore, 3 ετών.

Έφτασε λοιπόν η ώρα που ο Theodore θα πρέπει να αποχωριστεί την κούνια του και να κοιμηθεί στο κρεβάτι του. Το δωμάτιο το μοιράζεται με τον αδελφό του Joseph. Τα δύο κρεβάτια βρίσκονται δίπλα το ένα στο άλλο. Το πρώτο βράδυ εκτός κούνιας, η μαμά Ivanka βρήκε τον μικρό να κοιμάται… στο πάτωμα μεταξύ των δυο κρεβατιών. Είχε προνοήσει φυσικά να στρώσει προστατευτικά στρώματα. «Ίσως χρειαστεί να φέρουμε την κούνια πίσω» σχολίασε με χιούμορ στον λογαριασμό της.

Το τρίτο βράδυ τα πράγματα άλλαξαν. Όμως άλλαξαν και τα αδέρφια κρεβάτια μεταξύ τους κι έτσι το επόμενο πρωί η μαμά βρήκε τον Joseph να κοιμάται στο κρεβάτι του Theodore και το αντίστροφο. Τουλάχιστον ο μικρός δεν κοιμήθηκε αυτή τη φορά στο… πάτωμα!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η μαμά Ivanka στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved