Colour Day Ranch 2019: Η εμπειρία που έζησαν όσοι βρέθηκαν εκεί ήταν… φανταστική!

Την Κυριακή 7 Απριλίου το Colour Day Run «μετακόμισε» στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας και η περιοχή γέμισε χρώμα και χαρούμενα πρόσωπα!

 

Colour Day Ranch 2019: Η εμπειρία που έζησαν όσοι βρέθηκαν εκεί ήταν… φανταστική!

Ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο, χαρούμενο, διασκεδαστικό και πάνω από όλα πολύχρωμο, έζησαν όσοι βρέθηκαν στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας. Οι πιστοί οπαδοί του Colour Day Run είχαν τη δυνατότητα για δεύτερη χρονιά να τρέξουν μέσα στη φύση και να απολαύσουν μια διαδρομή γεμάτη χρώμα.

Την Κυριακή, οι παρευρισκόμενοι στο μαγευτικό αυτό μέρος, με τα ξύλινα chalet και τα ζώα της φάρμας και του δάσους, συμμετείχαν σε πολλά από τα παιχνίδια που υπήρχαν, όπως ήταν η τοξοβολία, η βόλτα με τη άμαξα, η ιππασία και πολλά άλλα.. Διασκέδασαν, χόρεψαν, και στην τεράστια καταπράσινη έκταση είχαν την δυνατότητα να προετοιμαστούν για το αγαπημένο όλων Colour Day Run.

Μέσα στο πλήθος κόσμου ήταν και αρκετοί επώνυμοι (Δήμητρα Κωστάκη, Βάσω Κολλιδά, Άρης Λουμάκης, Ξένια και Mike) που βρέθηκαν εκεί για να λάβουν μέρος στο Colour Day Run, έτοιμοι να τρέξουν σε μια διαδρομή γεμάτη χρώματα και αμέτρητες στιγμές ενθουσιασμού και γέλιου.

Σε αυτή την κούρσα εναλλαγής χρωμάτων στην οποία δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι παρά μόνο κέφι και χαρούμενες στιγμές, Ο Άρης Λουμάκης απο τους REC στο ρόλο του παρουσιαστή, έδωσε το σύνθημα για την εκκίνηση και όταν ολοκληρώθηκε η διαδρομή τους περίμενε όλους μια έκπληξη! Με την λήξη του Colour Day Run, η ομαδική ρίψη χρωμάτων δημιούργησε «σύννεφο» πολυχρωμίας στον ουρανό και όλοι παρακολουθούσαν εντυπωσιασμένοι το υπερθέαμα!

See you to the next Colour Day Run!!!!!! Soon…

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved