Άγγελος Λάτσιος: Με 4 φωτογραφίες αποθέωσε τη μητέρα του στο Instagram

«Μαμά, χάρη σε σένα είμαι αυτός που είμαι σήμερα!»

Άγγελος Λάτσιος: Με 4 φωτογραφίες αποθέωσε τη μητέρα του στο Instagram

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει αδυναμία στη μητέρα του και αυτό δεν κρύβεται.

Ο ίδιος αν και σπάνια δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες με τη μητέρα του στο Instagram, όταν το κάνει φροντίζει να την αποθεώνει και να της δείχνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, πόσο περήφανος νιώθει που την έχει για μαμά του και πώς ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα και για το ποιος είναι, το χρωστάει σε εκείνη.

Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μαζί της; Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τέσσερις!

Τέσσερις φορές αποθέωσε τη μητέρα του στο Instagram και ο λογαριασμός του γέμισε με likes και σχόλια, με πιο πρόσφατη τη φωτογραφία που δημοσίευσε σε Insta story πριν μερικές ημέρες!

«Μαμα χαρη σε σενα ειμαι αυτος που ειμαι σημερα! Περναμε αρκετες δυσκολες στιγμες αλλα σημασια εχει να κραταμε τα ευχαριστα λοβ γιου ρε τρεληηηηη», σχολίασε κάτω από μια φωτογραφία του, ενώ κάτω από μια άλλη έγραψε: «Ταξιδάκια στο Αιγαίο με την μανa μουυυ #motherandson Μανουλααα Σαγαπαωωωωω».

«Xronia polla mama @elenimenegaki sagapo.. para poli», ήταν το σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει την Ελένη Μενεγάκη να φιλά τον γιο της τρυφερά στο μέτωπο.

Όσο για την τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε σε Insta story; Η Ελένη μιλά στο κινητό της και ο Άγγελος τη φωτογραφίζει ενώ του χαμογελά!

«Queen», είναι το σχόλιό του τονίζοντας ότι η μαμά του είναι η «Βασίλισσά» του.

Όπως φαίνεται, τη μανούλα του την αγαπά πολύ και το δείχνει με κάθε ευκαιρία!

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved