Country style: Μοναδικές ιδέες διακόσμησης για το διαμέρισμα ή το εξοχικό σας (pics)

Είτε ζείτε στο κέντρο της πόλης, είτε σε προάστιο ή στην εξοχή η διακόσμηση σε country style είναι μια πολύ καλή ιδέα για να διακοσμήσετε εξ αρχής ή να ανανεώσετε το σπίτι σας.

Country style: Μοναδικές ιδέες διακόσμησης για το διαμέρισμα ή το εξοχικό σας (pics)

Οι ζεστοί και φιλόξενοι, οι χαλαροί εσωτερικοί χώροι που βρίσκονται συχνά στις αγροτικές τοποθεσίες συνδυάζουν ευκολία και άνεση με ένα αβίαστα επιμελημένο μείγμα υφασμάτων και παραδοσιακού στυλ επίπλων.

Δοκιμάστε να εντάξετε το country style στο σπίτι σας ή κάνοντας μια γενική ανανέωση ή προσθέτοντας μερικά κομμάτια που παραπέμπουν σε αυτό.

Επιλέξτε floral ταπετσαρίες τοίχου, υφάσματα για τα διακοσμητικά μαξιλάρια, για τα καλύμματα των καρεκλών της κουζίνας σας ή τα ριχτάρια του καναπέ.

Ανανεώστε ένα παλιό έπιπλο αλλάζοντάς του χρώμα στο λούστρο ή ζωγραφίζοντας θέματα εμπνευσμένα από τη φύση σε αυτό.

Αποφύγετε αντικείμενα που φαίνονται πολύ λαμπερά και νέα. Επισκεφθείτε τις υπαίθριες αγορές και τα παλαιοπωλεία για να βρείτε αντικείμενα vintage που θυμίζουν αγροικία, όπως έπιπλα εποχής και έργα τέχνης αντίκες.

Και φυσικά μην ξεχάσετε τα λουλούδια εσωτερικού χώρου, τα όμορφα μπουκέτα στα βάζα, τραπεζομάντηλα, πιάτα και ποτήρια με χρωματιστές, floral λεπτομέρειες.

Δείτε στην gallery ιδέες που θα σας βοηθήσουν.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #countrystyledecor

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved