Πώς θα ένιωθαν τα παιδιά αν οι ζωγραφιές τους γινόταν παιχνίδια; (pics)

Όταν οι παιδικές ζωγραφιές γίνονται αληθινά παιχνίδια.

Πώς θα ένιωθαν τα παιδιά αν οι ζωγραφιές τους γινόταν παιχνίδια; (pics)

Όλα τα παιδιά προσπαθούν να σχεδιάσουν όσα σκέφτονται ή φαντάζονται με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Από τα πιο αγαπημένα μοτίβο τους είναι χαρούμενα ανθρωπάκια, σπιτάκια, λουλούδια, περίεργες φιγούρες, τρομακτικά ζώα. Και εμείς, όλο περηφάνια φωτογραφίζουμε τις μοναδικές τους δημιουργίες ή τις κρεμάμε στο ψυγείο ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης του ταλέντου τους.

Όμως, μια εταιρεία παιχνιδιών, η Budsies που ιδρύθηκε το 2013 από τον Alex Furmansky, σκέφτηκε να αξιοποιήσει τις παιδικές ζωγραφιές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και ποιος ήταν αυτός; Δίνοντάς τες σάρκα και οστά!

Ως διαδικασία είναι πολύ απλή. Το παιδί που επιθυμεί να δει τη ζωγραφιά του να μετατρέπεται σε παιχνίδι δεν έχει παρά να τη στείλει στην εταιρεία και αυτή με τη σειρά της, δρομολογεί την κατασκευή του παιχνιδιού.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα και τα παιδιά που δεν τα πάνε πολύ καλά με τη ζωγραφική ή δεν μπορούν οι ζωγραφιές του εύκολα να γίνουν παιχνίδι, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μια οποιαδήποτε ζωγραφιά από την ιστοσελίδα της εταιρείας, να την προσαρμόσουν, αν το επιθυμούν, και να τη στείλουν στην εταιρεία.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί παιδικές ζωγραφιές που έχουν γίνει παιχνίδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved