Aλήθεια, τι απέγιναν τα δύο «άτακτα» παιδιά που πρωταγωνιστούσαν στη Μαίρη Πόππινς;

Ολοι θυμόμαστε το φοβερό μιούζικαλ της Ντίσνεϊ, Μαίρη Πόππινς με πρωταγωνιστές την Τζούλι Άντριους και τον Ντικ Βαν Ντάικ. Μια πολυβραβευμένη ταινία που κινηματογραφήθηκε το 1964 και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους και από όλες τις επόμενες γενιές.

Aλήθεια, τι απέγιναν τα δύο «άτακτα» παιδιά που πρωταγωνιστούσαν στη Μαίρη Πόππινς;

Ξέρουμε όμως τι έχουν απογίνει οι μικροί άτακτοι πρωταγωνιστές της ταινίας; Τα μικρά σκανδαλιάρικα παιδιά της ταινίας, Τζέιν και Μάικλ Μπανκς, στη πραγματικότητα ονομάζονται Κάρεν Ντότρις και Μάθιου Γκάρμπερ.

Ας δούμε παρακάτω τι πορεία ακολούθησαν:

Κάρεν Ντότρις: Γεννημένη στις 9 Νοεμβρίου του 1955, η ηθοποιός έγινε γνωστή σε πολύ μικρή ηλικία στο ρόλο της Τζέιν Μπανκς μέσα από το μιούζικαλ Μαίρη Πόππινς αν και πιο πριν είχε ήδη παίξει και σε άλλη μια ταινία, «The three lives of Thomasina». Αργότερα έπαιξε σε μερικές ταινίες αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές όπως το «Upstairs, Downstairs» και «Othello». Έκανε επίσης φωνή σε ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως «Η μικρή Γοργόνα» και «Η Ποκαχόντας». Το 1984 σταμάτησε την ενασχόλησή της με την ηθοποιία για να αφοσιωθεί αποκλειστικά με τα παιδιά της. Έχει τρία από δυο γάμους. Το 2004 ονομάστηκε «Θρύλος της Ντίσνευ» σε μια εκδήλωση στο Μπέρμπανκ και την ίδια χρονιά παρείχε ακουστικό σχολιασμό στη 40κοστη Επετειακή Έκδοση της Μαίρη Πόππινς που κυκλοφόρησε σε DVD.

Μάθιου Γκάρμπερ: Γεννημένος στις 25 Μαρτίου του 1956, έκανε το ντεμπούτο του επίσης σε πολύ μικρή ηλικία στη ταινία «The Three Lives of Thomasina» όπου έπαιζε τον αδερφό της Κάρεν Ντότρις. Σε όλες τις ταινίες που έπαιξε, συμπρωταγωνίστησε με την Κάρεν Ντότρις. Έπαιξε συνολικά σε τρεις ταινίες (τις δυο τις αναφέραμε). Η τρίτη και η τελευταία ήταν «The Gnome-Mobile». Έπειτα αποσύρθηκε από την ηθοποιία. Μετά από 10 χρόνια, σε ηλικία μόλις 21 ετών, στις 13 Ιουνίου του 1977 πέθανε από ηπατίτιδα. Ο μικρότερος αδερφός υποστήριξε πως το έπαθε έπειτα από κατανάλωση χαλασμένου κρέατος στην Ινδία. Μεταφέρθηκε στο Λονδίνο όμως η αρρώστια είχε εξαπλωθεί στο πάγκρεας και έτσι κατέληξε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved