Η πρώτη εμφάνιση της Τζέσικα Σίμπσον μετά τη δεύτερη γέννα!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη, στην κόρη της Μάξγουελ, η Τζέσικα Σίμπσον είχε πάρει 35 ολόκληρα κιλά και η κριτική που της ασκήθηκε από κορυφαίους διατροφολόγους του Χόλιγουντ αλλά και στυλίστες ή σχεδιαστές μόδας, της είχε στοιχίσει πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Η πρώτη εμφάνιση της Τζέσικα Σίμπσον μετά τη δεύτερη γέννα!

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, στον γιο της Έις υπήρξε πιο συγκρατημένη και τελικά κατάφερε να πάρει πολύ λιγότερα κιλά, όμως δεν είναι από τις γυναίκες, όπως η Κέιτ Μίντλετον, που μέσα σε έναν μήνα χάνουν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Είμαι από εκείνες τις έγκυες που παίρνουν πολλά κιλά» δικαιολογήθηκε η 33χρονη σταρ και συνέχισε: «Έχω πραγματικά πολύ μεγάλο στήθος. Έχω τις καμπύλες μου. Όμως, ενώ προσπάθησα πολύ με τον Έις να μην πάρω κιλά, τελικά πήρα».

Πάντως, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννηση του γιου της στις 30 Ιουνίου, η Τζέσικα Σίμπσον έδειχνε φρέσκια, ανανεωμένη και αρκετά πιο... ελαφριά.

Μάλιστα φρόντισε να κρύψει την ακόμα φουσκωμένη κοιλίτσα της και τα παραπανίσια κιλά με ένα άνιμαλ πριντ καφτάνι το οποίο είχε συνδυάσει υπέροχα με θεόστενο μαύρο παντελόνι που της πήγαινε πολύ. Καμία σχέση με τον καιρό που είχε πρωτογεννήσει την κόρη της Μάξγουελ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved