Στα αζήτητα αυτό το μωρό για μήνες - Η συγκινητική ιστορία της υιοθεσίας (pics&vid)

Η τύχη πραγματικά χαμογέλασε σε μαμά και κόρη!

Στα αζήτητα αυτό το μωρό για μήνες - Η συγκινητική ιστορία της υιοθεσίας (pics&vid)

Την ημέρα που η Liz Smith είδε ένα κοριτσάκι με διαπεραστικά γαλάζια μάτια και μια απαλή καστανόξανθη μπούκλα στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν τόσο η δική της ζωή, όσο και της μικρής, άλλαξαν για πάντα.

«Ποιος είναι αυτός ο άγγελος;»

Η διευθύντρια νοσηλευτών του παιδιατρικού νοσοκομείου Franciscan Children’s hospital στη Μασαχουσέτη, κατευθύνθηκε περιέργως προς το μωρό. «Ποιος είναι αυτός ο όμορφος άγγελος;», ρώτησε τη νοσοκόμα που φρόντιζε το 8 μηνών μωρό. «Το όνομά της είναι Gisele», απάντησε η νοσοκόμα και έκτοτε ξεκίνησε ένας αγώνας υιοθεσίας της μικρής ώστε η Liz να γίνει η μητέρα που πάντα ονειρευόταν και η Gisele να αποκτήσει την αγάπη και τη φροντίδα μιας οικογένειας που είχε ανάγκη.

Κανένας επισκέπτης για πέντε μήνες

Η μικρή Gisele, ήταν στο νοσοκομείο όπου δούλευε Liz, αλλά ποτέ δεν είχαν συναντηθεί. Γεννήθηκε πρόωρα σε ένα άλλο νοσοκομείο, ήταν λιποβαρής και υπέφερε από νεογνικό σύνδρομο στέρησης - και αυτό εξαιτίας της μητέρας της που έκανε χρήση ηρωίνης, κοκαΐνης και μεθαμφεταμίνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η πολιτεία της Μασαχουσέτης ανέλαβε την κηδεμονία της Gisele όταν ήταν ακόμη τριών μηνών και μεταφέρθηκε στο παιδιατρικό νοσοκομείο όπου εργαζόταν η Liz.

Από τη στιγμή που δεν είχε ούτε έναν επισκέπτη επί πέντε μήνες, το κορίτσι θα έμπαινε στη λίστα για να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια να την υιοθετήσει.

anadoxi oikogeneia 1

Τα όνειρα της μητρότητας

Η 45χρονη Liz, έβλεπε τα αδέρφια της να παντρεύονται και να αποκτούν παιδιά. Έχει 13 ανίψια που λατρεύει αλλά η ζωή δεν της τα έφερε όπως θα ήθελε. Ποτέ δεν γνώρισε τον «ένα και μοναδικό» ώστε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Η αδερφή της, της πρότεινε να κάνει ένα παιδί με σπέρμα δότη, αλλά η ασφάλειά της, δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδα της εξωσωματικής και κάπως έτσι στράφηκε στην υιοθεσία. Τότε ήταν που είδε τη μικρούλα και της τράβηξε το ενδιαφέρον. «Από την πρώτη στιγμή που την είδα κάτι μέσα μου κουνήθηκε. Αυτά τα υπέροχα γαλάζια μάτια μου τράβηξαν την προσοχή. Ένιωσα ότι έπρεπε να αγαπήσω αυτό το παιδί και να το κρατήσω ασφαλές!».

Επιτέλους μαζί

Λίγο καιρό αργότερα αφού όλα ήταν έτοιμα και η υιοθεσία προχωρούσε, οι φίλες της Liz της οργάνωσαν ένα υπέροχο baby shower πάρτι και τη βοήθησαν να στήσει μια κούνια στο υπνοδωμάτιό της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στη gallery που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved