Τζένη Θεωνά: Το χρονικό της εγκυμοσύνης της από την αποκάλυψη μέχρι σήμερα (pics)

Θα γίνει μια υπέροχη μαμά!

Τζένη Θεωνά: Το χρονικό της εγκυμοσύνης της από την αποκάλυψη μέχρι σήμερα (pics)

Τον Νοέμβριο του 2018 η Τζένη Θεωνά αποκάλυψε ότι είναι έγκυος, σε συνέντευξη που έδωσε στο People.

«Είναι απίστευτο ότι το έγραφαν όταν δεν ήμουν έγκυος και, τώρα που έμεινα, δεν το έγραψε κανείς. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα λίγο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό μου, που έφτασα πρώτα σε ένα σχετικά ασφαλές σημείο της εγκυμοσύνης, και πλέον το μοιράζομαι μέσα απ’ την καρδιά μου και με πολλή χαρά», είχε πει τότε όλο χαρά που κανείς δεν την στέρησε τη χαρά αν μοιραστεί η ίδια το νέο αυτό και χωρίς να διαρρεύσει από πουθενά.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη την έδωσε λίγες μέρες αργότερα στην εμπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα χαμογέλα». Όπως αποκάλυψε η εγκυμοσύνη ήταν ξαφνική τόσο για την ίδια όσο και για τον Δήμο Αναστασιάδη. «Μου ήρθε λίγο ξαφνικό αλλά δεν ήταν καθόλου σοκ. Αν μας ρωτούσες ένα χρόνο πριν ήμασταν απροετοίμαστοι, αλλά φλερτάραμε και με το ενδεχόμενο, δεν ήμασταν αρνητικοί. Ήταν και ο Δήμος πάρα πολύ χαρούμενος και αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ, ποτέ δεν είπε κάτι, να έχει δεύτερες σκέψεις. Εκείνος έλειπε σε περιοδεία όταν έμαθα πως είμαι έγκυος και δεν μπορούσα να κρατηθώ, του το ανακοίνωσα από το τηλέφωνο... Να το πω σε κάποιον άλλο πριν από τον Δήμο; Στην οικογένεια είναι όλοι πολύ χαρούμενοι ακόμα και η μαμά του Δήμου, η οποία έχει πάρα πολλά εγγόνια».

tzeni theona egkimosini xroniko 10

Η σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη

Η Τζένη Θεωνά στη συνέντευξη που έδωσε στο People, μίλησε για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

«Ο Δήμος είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός και ανεπιτήδευτος, κάνει τους άλλους να αισθάνονται άνετα μαζί του. Υπέροχος και για παρέα και ως συγκάτοικος! Αλλά με τη δουλειά του έχει τεράστιο πάθος και εμμονή. Εκείνος είναι πρωτίστως καλλιτέχνης: ζει για να δημιουργεί σε κάθε επίπεδο. Εγώ είμαι πιο ψύχραιμη από αυτόν στο επαγγελματικό κομμάτι. Η σχέση μου με τον Δήμο όμως αφενός με ηρέμησε γιατί μαζί του είμαι πολύ καλά, ευτυχισμένη και ερωτευμένη. Αφετέρου με γείωσε το γεγονός ότι με νοιάζει πολύ εκείνος: να πάει καλά η δουλειά του, να είναι ευτυχισμένος. Τον καμαρώνω πολύ και τον στηρίζω. Ορισμένες φορές μου φαίνεται πιο σημαντικό να πηγαίνει καλά η δουλειά του Δήμου, νομίζω ότι έτσι θα είμαστε όλοι καλύτερα. Ελπίζω τώρα με το παιδί να μετατοπιστεί ακόμα περισσότερο η προσοχή μου, γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε από τη φύση μας εγωκεντρικοί».

Με φουσκωμένη στο βίντεο clip του Δήμου Αναστασιάδη

Ένα μήνα μετά τα νέα της εγκυμοσύνης, τον Δεκέμβριο 2018 είδαμε τη μέλλουσα μαμά να πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη στο βίντεο clip του Δήμου.



Οι βόλτες, τα αστεία με την Κατερίνα Παπουτσάκη και το υπέροχο δώρο γενεθλίων της

Η Τζένη Θεωνά, τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της τους έζησε με πολλά χαμόγελα, βόλτες και αστεία με τους φίλους της.

Φωτογραφήθηκε με την καλή της φίλη Κατερίνα Παπουτσάκη, που έχει ήδη γεννήσει, με τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη στο καμαρίνι του, στη θάλασσα και δείχνοντας μας την υπέροχη τούρτα και τα παπούτσια που της έκανε δώρο ο σύνγροφός της. ΄

Όλα έτοιμα για τον ερχομό του μωρού της

Πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία. Πριν λίγες ημέρες ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο, τοποθέτησε την κούνια, αγόρασε φωτιστικά, κουρτίνες, διακοσμητικά, πιπίλες και ό,τι άλλο θα χρειαστεί σαν νέα μανούλα και περιμένει την ημέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πλασματάκι που κυοφορεί εδώ και εννέα μήνες στην κοιλίτσα της.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved