Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για να ανανεώσετε τον χώρο σας (pics)

Η άνοιξη θέλει χρώμα και λουλούδια!

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για να ανανεώσετε τον χώρο σας (pics)

Η Μητέρα Φύση αρχίζει και μας δείχνει τον καλό της εαυτό και μας εμπνέει και στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Υποδεχθείτε τους επισκέπτες σας με ένα ανοιξιάτικο στεφάνι που θα έχετε κρεμάσει στην εξώπορτα. Δεν είναι ανάγκη να περιμένετε την Πρωτομαγιά για να το φτιάξετε. Μπορείτε να το κάνετε από τώρα και να το αλλάξετε ή να το εμπλουτίσετε με διακοσμητικά τις ημέρες του Πάσχα.

Όμορφα, φρέσκα λουλούδια και έντονα χρώματα στα υφάσματα και τα διακοσμητικά είναι μικρές αλλά σημαντικές πινελιές που θα διώξουν τη μουντάδα του χειμώνα μακριά από το καθιστικό και την κρεβατοκάμαρά μας.

Δημιουργήστε πολύχρωμες συνθέσεις με λουλούδια, καλάθια και φαναράκια και τοποθετήστε τις στο τραπεζάκι του καφέ, το έπιπλο της εισόδου ή την τραπεζαρία σας.

Επιλέξτε ριχτάρια για τον καναπέ σας και τραπεζομάντηλα σε παλ χρώματα ή αποχρώσεις του πράσινου. Αλλάξτε τις κουρτίνες σας και αφήσετε περισσότερο φως να μπει μέσα στο σπίτι.

Βάλτε ένα ανθοδοχείο με φρέσκιες τουλίπες στην κρεβατοκάμαρα. Διακοσμήστε την κουζίνα ή και το μπάνιο σας με μικρά γλαστράκια.

Δείτε διακοσμητικές ιδέες που θα φέρουν την άνοιξη στο σπίτι σας και θα το ανανεώσουν στην gallery.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtags #springdecoration, #springdecor, #springdecorations

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved