Milla Jovovich: Το πάρτι υπερπαραγωγή της κόρης της

Όταν η μαμά σου είναι μια διάσημη σταρ του σινεμά, περιμένεις να έχεις ένα από τα πιο εντυπωσιακά πάρτι γενεθλίων.

Milla Jovovich: Το πάρτι υπερπαραγωγή της κόρης της

Η Milla Jovovich, φημίζεται για τα υπέροχα πάρτι που διοργανώνει στις κόρες της. Να σας θυμίζουμε το υπέροχο πάρτι υπερπαραγωγή που διοργάνωσε πριν μερικά χρόνια για την κόρη της Ever Jollavich, με θέμα τις γοργόνες.

Η μικρή Dashiel Edan γεννήθηκε την Πρωταπριλιά του 2015 και η μαμά της διοργάνωσε για ακόμη μια φορά ένα εντυπωσιακό πάρτι με θέμα την Άνοιξη.

«Χαρούμενα γενέθλια στο γλυκό μου, υπέροχο, αστείο, μοναδικό, μικρό λουλουδάκι, Dashiel Edan! Ο υπέροχος αυτός μικρός άνθρωπος που έγινες αυτή τη χρονιά, με γέμισε περηφάνια. Κάνεις τους πάντες γύρω σου να νιώθουν μοναδικοί με διαφορετικούς τρόπους. Ας σου φέρει ο Θεός όλη την ευτυχία που αξίζεις στη ζωή σου. Η οικογένειά σου σε αγαπάει πάρα πολύ!! Xoxo mama», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες της ενώ περιέγραψε και το τι έκαναν τα παιδιά στο πάρτι.

Κυνήγι πασχαλινών αβγών, πλεξούδες στα μαλλιά, διακόσμηση μπισκότων με γλάσο, ήταν μερικά από όλα όσα έκαναν τα παιδιά στην πίσω αυλή του σπιτιού της που έμοιαζε με σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθείς:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved