Το σπίτι του Michael Douglas και της Catherine Zeta-Jones στις Βερμούδες: Απλά φανταστικό! (pics)

 Το σπίτι του Michael Douglas και της Catherine Zeta-Jones στις Βερμούδες είναι διαθέσιμο για ενοικίαση προς 28 χιλ. δολάρια τον μήνα.

Το σπίτι του Michael Douglas και της Catherine Zeta-Jones στις Βερμούδες: Απλά φανταστικό! (pics)

Το αγαπημένο, διάσημο ζευγάρι έχει ζήσει στις Βερμούδες από το 2001 έως το 2009. Τα παιδιά τους Dylan, 12 και Carys, 9 πήγαν σχολείο στην περιοχή. Τώρα αποφάσισαν να το διαθέσουν προς ενοικίαση.

Το σπίτι εκτείνεται σε 7, 381 τετραγωνικά πόδια και έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια. Η κύρια κατοικία διαθέτει μια παιδική σουίτα, γήπεδο τένις, πισίνα και μυστικό κήπο με υδρομασάζ. Όλος ο πρώτος όροφος είναι μια κομψή σουίτα με όλες τις ανέσεις που μπορείτε να φανταστείτε. Στο κεντρικό κτίριο υπάρχει και ένα προσαρτημένο εξοχικό, ένα ζεστό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου για τους επισκέπτες.

Το σπίτι διαθέτει επίσης αίθουσα γυμναστικής, κλιματιζόμενες ντουλάπες και σάουνα.

Οι Douglas και Zeta-Jones διαθέτουν επίσης διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, ένα κτήμα στη Νέα Υόρκη, ένα εξοχικό στο Κολοράντο, μια βίλα στη Μαγιόρκα, ένα σπίτι στην Ουαλία και ένα παραθαλάσσιο σπίτι σε τροπικά νησιά.

Η μητέρα του Michael Douglas, Diana Dill, είναι ιθαγενής των Βερμούδων και παντρεύτηκε τον Kirk Douglas από το 1943 μέχρι το 1951. Απέκτησαν δύο γιους, τον Michael και τον Joel. Ως ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς και παραγωγούς στο Χόλιγουντ, ο Michael Douglas έχει τώρα περιουσία που η καθαρή της αξία αγγίζει τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: housekaboodle.com

Φωτογραφία: #michaeldouglas

Δείτε φωτογραφίες από το καταπληκτικό σπίτι του ζευγαριού στην gallery.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved