Έμεινε έγκυος από τον ετοιμοθάνατο άντρα της αλλά πέθανε πριν δει την κόρη του

Ο Μαρκ και η Μαρί γνωρίστηκαν το 2005. Αμέσως έγιναν ζευγάρι και την επόμενη χρονιά ο Μαρκ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Έμεινε έγκυος από τον ετοιμοθάνατο άντρα της αλλά πέθανε πριν δει την κόρη του

Το 2006, όμως, ο Μαρκ άρχισε να μην νιώθει και πολύ καλά και για 2 χρόνια μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Μετά από πολλές εξετάσεις και ραντεβού με τον γιατρό ο Μαρκ τηλεφωνεί μια μέρα στην Μαρί για να της ανακοινώσει τελικά ότι είχε καρκίνο. Η κατάστασή του χειροτέρευε και κάποια στιγμή μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς η υγεία του ήταν πολύ εύθραυστη.

Οι εξετάσεις έδειχναν ότι ο καρκίνος όλο και εξαπλωνόταν και έπρεπε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Όμως οι γιατροί δεν του έδιναν και πολλές ελπίδες. Η Μαρί τότε του είπε πως ήθελε να παντρευτούν. Μέσα σε 3 μήνες τα οργάνωσαν όλα και παντρεύτηκαν σε μια λιτή τελετή όπου ήθελαν να γιορτάσουν την ευτυχία τους και να αφήσουν για λίγο στην άκρη το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Μαρκ.

Σχεδόν αμέσως μετά τον γάμο τους ξεκίνησαν να προσπαθούν και για μωρό όμως διέκοψαν όταν ο Μαρκ άρχισε τις χημειοθεραπείες. Πριν να ξεκινήσει όμως, ο γιατρός τους είπε πως μια καλή λύση ήταν να καταψύξουν το σπέρμα του Μαρκ και έτσι και έγινε. Η Μαρί ξεκίνησε θεραπεία για εξωσωματική γονιμοποίηση και στην πρώτη προσπάθεια έμεινε έγκυος σε δίδυμα. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ καθώς πολύ γρήγορα έχασε το ένα από τα δύο έμβρυα και λίγες εβδομάδες αργότερα έχασε και το δεύτερο.

Έκανε και δεύτερη προσπάθεια αλλά και πάλι το έμβρυο δεν επέζησε. Οι γιατροί της είπαν πως έπρεπε να ξεκουραστεί λίγο ο οργανισμός της και να προσπαθήσει αργότερα πάλι.

Το ίδιο διάστημα οι εξετάσεις του Μαρκ έδειχναν πολύ καλές και ο όγκος που του είχε παρουσιαστεί, είχε σταματήσει να μεγαλώνει. Έτσι σταμάτησε τις χημειοθεραπείες και γύρισε στο σπίτι του.

Το ζευγάρι άρχισε να προσπαθεί φυσιολογικά για να κάνει μωρό. Η χαρά τους να είναι ξέγνοιαστοι στο σπίτι, κράτησε λίγο καθώς ο όγκος του Μαρκ άρχισε να μεγαλώνει και πάλι. Ξεκίνησε και πάλι χημειοθεραπείες ενώ ταυτόχρονα η Μαρί ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. Ο Μαρκ όμως είχε φτάσει σε σημείο πλέον που δεν μπορούσε ούτε καν να τραφεί ενώ τα ζωτικά του όργανα άρχισαν το ένα μετά το άλλο να υπολειτουργούν.

Η Μαρί μίλησε με τον γιατρό της να την βάλει να γεννήσει στις 36 εβδομάδες ώστε να καταφέρει ο Μαρκ να δει το μωρό.

Στο νοσοκομείο είχαν δικό τους δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, τηλεόραση και DVD όπου η Μαρί του έβαζε να βλέπει τους υπερήχους από το μωρό τους. Διοργάνωσαν ακόμα και το baby shower μέσα στο νοσοκομείο όπου με δυσκολία ο Μαρκ σηκώθηκε για 5 λεπτά από το κρεβάτι. Δύο μέρες μετά ο Μαρκ ρώτησε την Μαρί αν θα μπορούσε να «φύγει».

Η Μαρί τον καθησύχασε, γνωρίζοντας πόσο κουρασμένος ήταν από την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Του ζήτησε μόνο να φωνάξουν τους γονείς τους ώστε να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Έτσι γονείς και αδέλφια έσπευσαν να του πουν αντίο. Όταν έμειναν μόνοι, ο Μαρκ, είδε τον υπέρηχο της κόρης του, έκλεισε τα μάτια του και γύρισε πλευρό, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Δύο μήνες μετά γεννήθηκε η κόρη τους Μίλι Χόουπ. Ο Μαρκ ήθελε πολύ να είναι εκεί να δει την κόρη του αλλά δεν τα κατάφερε. Η μικρή Μίλι είναι ίδια με τον πατέρα της και η Μαρί πιστεύει ότι ο Μαρκ θα ήταν πολύ περήφανος για το κοριτσάκι τους αν ζούσε για να την καμαρώνει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved