Τα πιο όμορφα παιδικά πορτρέτα – Δείτε τις φωτογραφίες (pics)

Τα παιδιά είναι πάντα τόσο ενδιαφέροντα και διαφορετικά.

Τα πιο όμορφα παιδικά πορτρέτα – Δείτε τις φωτογραφίες (pics)

Φωτογραφίζοντας τα παιδιά μπορεί κάποιος να καταγράψει εκατοντάδες διαφορετικές εικόνες - φωτεινά, χαριτωμένα, αστεία πρόσωπα!

Η Sofia Bern είναι φωτογράφος παιδιών και οικογενειών στη Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

«Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος παιδιών για πολύ καιρό και μου αρέσει να «πιάνω» με τον φωτογραφικό μου φακό φυσικά και ειλικρινή συναισθήματα.

Είχα μεγάλο ενδιαφέρον για τη φωτογραφία από τα σχολικά μου χρόνια, το 2009 αποφοίτησα από ένα σχολείο φωτογραφιών, έχοντας τις βασικές γνώσεις. Από τότε και για πολλά χρόνια συνέχισα να βελτιώνομαι. Πιστεύω ότι πάντα πρέπει να μαθαίνει κάποιος και να μην σταματά ποτέ.

Η φωτογραφία για μένα δεν είναι μόνο εικόνες, είναι τέχνη, ακόμα και σε συνηθισμένες φωτογραφίσεις μιας οικογένειας, προσπαθώ να αισθάνομαι, να καταγράφω και να αντικατοπτρίζω τον εσωτερικό κόσμο των χαρακτήρων μου. Λατρεύω τη φύση και το πρόσωπο στη φύση που φαίνεται πιο αρμονικό.

Προτιμώ τις φωτογραφίσεις στη φύση, στο σπίτι. Μια φωτογραφία στούντιο μπορεί επίσης να είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Για εμένα άλλωστε οι άνθρωποι είναι σημαντικοί και όχι το περιβάλλον».

Δείτε στην gallery μερικά από τα πιο όμορφα πορτρέτα παιδιών φωνογραφημένα από τη Sofia.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved