Μαμά μας δίνει 3 χρήσιμες συμβουλές για να γίνει διασκεδαστική η διαδικασία της άντλησης (pics) ⠀

H Kim Perryco είναι μητέρα της Rosie και της νεογέννητης Ayla. Για να αντλήσει το γάλα της θα πρέπει να χρησιμοποιεί το ειδικό θήλαστρο. 

Μία Μαμά
Μαμά μας δίνει 3 χρήσιμες συμβουλές για να γίνει διασκεδαστική η διαδικασία της άντλησης (pics) ⠀

«Η διαδικασία της άντλησης του γάλακτος μου δεν μου άρεσε καθόλου! Όταν επέστρεψα στη δουλειά μετά τη γέννηση της Ayla το γάλα μου μειώθηκε. Δεν ήμουν σε θέση να παράγω πολύ γάλα και όταν αντλούσα το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Κατέληξα να συμπληρώνω με γάλα φόρμουλας τα γεύματα της Ayla όταν ήταν περίπου 4-5 μηνών.

Παρόλο που δεν είχα μεγάλη παραγωγή γάλακτος ήμουν αποφασισμένη να συνεχίσω να αντλώ. Και κατέληξα σε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα.

Να τι έχω να σας συμβουλεύσω:

1. Δημιουργήστε χώρο για τον εαυτό σας! Συνήθιζα να αντλώ το γάλα στο μπάνιο... δεν ήταν ιδανικά. Αποφάσισα λοιπόν να δημιουργήσω χώρο για τον εαυτό μου και η διαδικασία έγινε πιο ευχάριστη. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιαίτερος χώρος. Απλώς βρείτε μια άνετη καρέκλα και καθίστε, ένα τραπέζι για να τοποθετήσετε την αντλία θηλασμού, ανάψτε δίπλα και ένα κερί για να δημιουργήστε όμορφη ατμόσφαιρα.

2.Περιποιηθείτε τον εαυτό σας! Συνηθίζω να φτιάχνω ένα φλιτζάνι τσάι και ένα νόστιμο σνακ!

3. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο μόνο για εσάς! Δεν συνειδητοποίησα ότι η ώρα της άντλησης θα ήταν η μοναδική ώρα που θα είχα χρόνο μόνο για τον εαυτό μου ως νέα μαμά. Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτή την ώρα για να διαβάσω, να ακούσω μουσική, να σκεφτώ ή να παρακολουθήσω ένα βίντεο.

Χρειάζεται να επαναλαμβάνω τη διαδικασία μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Προσπαθώ να ακολουθώ αυτές τις συμβουλές για να μην αγχώνομαι με τα γραμμάρια που αντλώ, να κάνω τη διαδικασία λιγότερο επίπονη και περισσότερο ευχάριστη».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved