Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δείτε τα αδέρφια του και τον ίδιο σε παιδικές φωτογραφίες (pics)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, άνοιξε το παιδικό του άλμπουμ και δημοσίευσε φωτογραφίες με τα αδέρφια του!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δείτε τα αδέρφια του και τον ίδιο σε παιδικές φωτογραφίες (pics)

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει 3 αδέρφια.

Τον Φίλιππο, τη Νάρα και τον Στέφανο. Ο Φίλιππος και ο Χριστόφορος είναι από τον πρώτο γάμο του πατέρα Παπακαλιάτη με τη Βίλλυ Μαλάμη και ο Στέφανος και η Νάρα από τον δεύτερο γάμο του πατέρα Παπακαλιάτη με τη Σουζάνα.

Πριν από μερικές ώρες ο Έλληνας σκηνοθέτης-ηθοποιός δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες με τα αδέρφια του, τόσο από την παιδική τους ηλικία, όσο και από την τωρινή τους ζωή και διαπιστώσαμε πραγματικά, πόσο δεμένα είναι μεταξύ τους τα τέσσερα αδέλφια.

«Brothers and sister!!!», σχολίασε κάτω από την ανάρτησή του και ήταν αρκετό. Καθώς τα χαμόγελα στις φωτογραφίες και οι αγκαλιές τους, δείχνουν το πόσο αγαπημένοι είναι.

Η Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μεγάλωσε με τον Φίλιππο και ήρθαν ακόμη περισσότερο κοντά μετά τον χωρισμό των γονιών τους. Όπως θα δείτε και εσείς, τα δύο αδέρφια μοιάζουν πολύ και όπως θα δείτε πρόκειται για τον «γόη» της οικογένειας.

Η Νάρα Παπακαλιάτη, είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, που ποτέ δεν χρησιμοποίησε το όνομα του αδερφού της για να γίνει αναγνωρίσιμη. Η ίδια προσπαθεί να κάνει τα δικά της επαγγελματικά βήματα, χωρίς να στηρίζεται στις πλάτες του αδερφού της.

Ο Στέφανος Παπακαλιάτης είναι ο βενιαμίν της οικογένειας και όλοι του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία.

Δείτε τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved