To σπίτι του Frank Sinatra στην παραλία του Malibu είναι ένα «όνειρο»! (pics)

O θρύλος της μουσικής Frank Sinatra ζούσε σε ένα αρχοντικό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στη φημισμένη παραλία Malibu της Νότιας Καλιφόρνια.

To σπίτι του Frank Sinatra στην παραλία του Malibu είναι ένα «όνειρο»! (pics)

Στο σπίτι αυτό οι Sinatras, ο Frank και η σύζυγός του Barbara, φιλοξένησαν πολλούς θρυλικούς celebrities, όπως οι Dick Martin, Jack Lemmon, Gregory Peck, Eydie Gormé, Robert Wagner και Dick Van Dyke. Το αγόρασαν το 1992 και σε αυτό επέλεξαν να ανανεώσουν τους όρκους τους το 1996.

Το κτήμα έχει ατελείωτη θέα στον ωκεανό. Ο ευρύχωρος πρώτος όροφος είναι ιδανικός για φιλοξενία. Ένα μεγάλο αίθριο με θέα στην αυλή προσφέρει τον ιδανικό χώρο διασκέδασης, ενώ μια ιδιωτική εσωτερική αυλή με πισίνα και σπα προσφέρει ένα ήσυχο σημείο για να απολαύσετε τον ήλιο του Malibu.

Επτά υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια διαχέονται σε όλο το σπίτι που διαθέτει ανελκυστήρα, καθώς και μια πολυτελή master suite με θολωτές οροφές, ιδιωτική βεράντα, διπλά μπάνια, σάουνα, κομμωτήριο και μαγευτική θέα στον ωκεανό.

Το ονειρεμένο κτήμα Malibu αγοράστηκε από τον Sinatra έναντι 3 εκατομμύριών δολαρίων και η σημερινή τιμή πωλησής του έχει φτάσει στα 13 εκατομμύρια.

Δείτε φωτογραφίες από την ονειρεμένη έπαυλη στην gallery.

Πηγή: www.coastalliving.com

Φωτογραφία: #FRANKSINATRA

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved