Ντύνονται φρούτα και λαχανικά και φωτογραφίζονται – Δείτε αυτή την απίθανη οικογένεια! (pics)

Η σωστή και υγιεινή διατροφή είναι μια συνήθεια που πρέπει τα παιδιά να διδαχθούν από μικρή ηλικία. Αυτή η οικογένεια, όμως, μας ξεπέρασε όλους!

Ντύνονται φρούτα και λαχανικά και φωτογραφίζονται – Δείτε αυτή την απίθανη οικογένεια! (pics)

Όσοι έχουν δοκιμάσει να ταΐσουν ένα μωρό ή και ένα μεγαλύτερο παιδί ξέρουν ορισμένες φορές πόσο δύσκολη αποστολή μπορεί να είναι! Ειδικά αν πρόκειται για λαχανικά, όσπρια ή φρούτα τα παιδιά πολλές φορές αντιδρούν στο άκουσμα και τη θέα των εν λόγω τροφών.

Εκτός από το υγιεινό μαγείρεμα και το σερβίρισμα παίζει το δικό του ρόλο προκειμένου το φαγητό να γίνει πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό στο πιάτο των παιδιών.

Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτηκε και η Joanna Johansson, μητέρα του Charlie και της Hailey, από τη Σουηδία. «Μην ξεχάσετε να παντρευτείτε τον έρωτα της ζωής σας. Μην ξεχνάτε πώς τα ζευγάρια που έχουν κοινό χιούμορ, διαρκούν περισσότερο», λέει η Joanna και φαίνεται να το πιστεύει τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της.

Η διάθεση να αντιμετωπίζουν τα πράγματα με χιούμορ φαίνεται στον λογαριασμό της στο Instagram αλλά και στα χαμόγελα όλων των μελών της οικογένειας. Με τον ίδιο διασκεδαστικό τρόπο αποφάσισαν να μυήσουν τα παιδιά στους στα μυστικά και στις καλές διατροφικές συνήθειες.

Δείτε στην gallery τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved