Αχ αυτός ο μπαμπάς μου: Είναι τόσο τρυφερός! – Δείτε στις φωτογραφίες πόσο (vid)

Μπαμπάδες με τα παιδιά τους φωτογραφίζονται στις πιο τρυφερές και αστείες στιγμές.

Αχ αυτός ο μπαμπάς μου: Είναι τόσο τρυφερός! – Δείτε στις φωτογραφίες πόσο (vid)

Η Sarah Nutt και η Meredith Moololly δημιούργησαν το Milk Photography Studio, στο Όκλαντ. Εκεί φωτογραφίζουν γυναίκες σε εγκυμοσύνη, οικογένειες, μωρά, νεογέννητα.

«Λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να δουλεύεις με παιδιά ή ζώα, αλλά εμείς διαφωνούμε» συμφωνούν και οι δύο! «Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είστε εξαιρετικά εξειδικευμένοι για να τα χειριστείτε και να είστε ταυτόχρονα, όχι μόνο φωτογράφοι, αλλά και ψυχολόγοι, παιδοψυχολόγοι, διασκεδαστές…».

Είναι προφανές, παρατηρώντας τη δουλειά τους, ότι η Sarah έχει πάθος για τη δημιουργία όμορφων πορτραίτων μητρότητας, νεογέννητων και παιδιών. Εκτός από το καλλιτεχνικό της ταλέντο, η ευαίσθητη προσωπικότητα της Sarah βοηθά τις οικογένειες να αισθάνονται χαλαροί και άνετοι στην οικογενειακή φωτογραφία τους.

Η Meredith είναι ψυχολόγος και φωτογράφος και μητέρα η ίδια δύο μικρών παιδιών. Όλες οι φωτογραφίες της αντικατοπτρίζουν την αγάπη της για την καταγραφή αυθόρμητων οικογενειακών στιγμών φωτογραφιών.

Ξεχωριστή σχέση και ξεχωριστή φωτογραφική ενότητα είναι και εκείνη των μπαμπάδων με τα μωρά και τα παιδιά τους. Αστείες αλλά και τρυφερές στιγμές. Δείτε όπως τις αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved