Νατάσα Σκαφίδα: Μπήκε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει τα πάντα (pics & vid)

Η γυναίκα του Γιάννη Βαρδή, Νατάσα Σκαφίδα, μπήκε στον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει λεπτομέρειες.

Νατάσα Σκαφίδα: Μπήκε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει τα πάντα (pics & vid)

Η Νατάσα απάντησε σε ερωτήσεις διαδικτυακών φίλων της στο instagram και αποκάλυψε πόσο δύσκολοι ήταν οι πρώτοι τρεις μήνες, τα κιλά που έχει πάρει, το φύλο του μωρού, αν θα θηλάσει και πότε ακριβώς γεννά.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί του στην εκπομπή Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη στο OPEN.

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα ανέφεραν πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, το οποίο μάλιστα είναι αγοράκι και θα έχει ένα όνομα αρκετά... «βαρύ»! Το όνομα αυτού λοιπόν θα είναι… Αντώνης Βαρδής!

Η Νατάσα έχει μπει πια στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει πάρει εννιά κιλά. Οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν δύσκολοι αλλά τους αντιμετώπισε με υπομονή και την στήριξη φυσικά του άντρα της. Μάλιστα, τώρα επισκέπτεται τον γυναικολόγο της με την κορούλα της, την Κατερίνα, η οποία γνωρίζει ότι σε λίγους μήνες θα έχει έναν αδερφό, τον Αντώνη και τον περιμένει πως και πως… Ο μικρός θα γεννηθεί τον Ιούνιο!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Νατάσα Σκαφίδα στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram για την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Εμείς να ευχηθούμε με το καλό το αγοράκι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved