Η εγκυμοσύνη είναι κολλητική! Η viral φωτογραφία με τις 9 εγκυμονούσες νοσηλεύτριες

Ε δεν φαντάζεσαι τι συνέβη στο νοσοκομείο του Maine στις ΗΠΑ

Η εγκυμοσύνη είναι κολλητική! Η viral φωτογραφία με τις 9 εγκυμονούσες νοσηλεύτριες

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά εννιά εγκυμοσύνες λαμβάνουν χώρα σε μαιευτήριο του Maine στις ΗΠΑ. Και δεν είναι τυχαίο πως οι εννιά νοσηλεύτριες ανήκουν στο τμήμα τοκετών του νοσοκομείου ενώ οι οκτώ από αυτές φωτογραφήθηκαν από την επίσης εγκυμονούσα συνάδελφό του για χάρη του Facebook και του λογαριασμού Instagram του νοσοκομείου.

Κάπως έτσι καταλαβαίνεις πως η εγκυμοσύνη είναι όντως κολλητική και μιλώντας για τις ταυτόχρονες κυήσεις τους, οι νοσηλεύτριες εξήγησαν πως κάθε μέρα ήταν και μια έκπληξη καθώς κάθε μέρα είχαν και μία ανακοίνωση εγκυμοσύνης.

Οι ακούραστες εγκυμονούσες νοσηλεύτριες συνεχίζουν να κάνουν κανονικά τις βάρδιές τους, ακόμα και τις νυχτερινές ή τις εικοσιτετράωρες ενώ οι φωτογραφίες των γυναικών που ανέβηκαν στα social media έγιναν γρήγορα viral.

Όλες οι νοσοκόμες αναμένεται να γεννήσουν ανάμεσα στον Απρίλιο με Ιούλιο και αντιπροσωπεύουν το 10% του προσωπικού της πτέρυγας τοκετών του νοσοκομείου.

Όπως καταλαβαίνεις, εύλογα οι υπόλοιπες εγκυμονούσες της περιοχής ανησυχούν ήδη για το αν θα υπάρξει επαρκές προσωπικό για την δική τους γέννα.

Το νοσοκομείο πάντως, διαβεβαιώνει πως υπάρχει πλάνο για το καλοκαίρι και κανείς δεν πρέπει να φοβάται.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved