Φτιάξτε μόνοι σας το κρεβάτι για το παιδικό δωμάτιο - Εντυπωσιακές ιδέες (pics & vid)

Με τα απαραίτητα εργαλεία και ξύλα, δημιουργική διάθεση και φαντασία μπορείτε να κατασκευάσετε μόνοι σας το παιδικό κρεβάτι.

Φτιάξτε μόνοι σας το κρεβάτι για το παιδικό δωμάτιο - Εντυπωσιακές ιδέες (pics & vid)

Όσο η μαμά περιμένει 9 μήνες για να γεννήσει ο μπαμπάς μπορεί να κατασκευάσει την κούνια ή το κρεβάτι του παιδιού. Το ίδιο μπορεί να γίνει και αν απλώς θέλετε να ανακαινίσετε το παιδικό δωμάτιο ή περιμένετε και δεύτερο παιδί.

Αρχικά σχεδιάστε το κρεβάτι και μετά κάντε μια βόλτα στην αγορά αναζητώντας την κατάλληλη ξυλεία και εργαλεία. Αν το δωμάτιο δεν είναι ακόμα έτοιμο μπορείτε να κατασκευάσετε το κρεβάτι κατ’ ευθείαν μέσα σε αυτό αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αποθήκη σας ή αν ο καιρός το επιτρέπει την αυλή σας.

Κουκέτα ή μονό κρεβάτι, σε απλό σχέδιο ή σε πιο περίτεχνο σχήμα, κρεβάτι που θυμίζει το κάστρο του παραμυθιού ή ξύλινο σπιτάκι πάνω στο δέντρο είναι μερικές από τις πολλές επιλογές που έχετε.

Τα παιδιά σας σίγουρα θα το εκτιμήσουν περισσότερο, όλοι θα θαυμάσουν τις ξυλουργικές ικανότητές σας και θα είναι ένα μοναδικό κομμάτι που – γιατί όχι;- θα περάσει από γενιά σε γενιά.

Δείτε στην gallery ιδέες κρεβατιών και στο video μια πολύ εύκολη κατασκευή.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #kidsbed

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved