Κώστας Καπετανίδης: H φωτογραφία με την αγαπημένη του βαφτιστήρα Μελίνα Νικολαΐδη, έγινε ανάρπαστη

Είχε καιρό να δημοσιεύσει φωτογραφία με τη βαφτιστήρα του!

Κώστας Καπετανίδης: H φωτογραφία με την αγαπημένη του βαφτιστήρα Μελίνα Νικολαΐδη, έγινε ανάρπαστη

Μπορεί ο Κώστας Καπετανίδης να «τρέχει και να μην φτάνει», με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όμως βρίσκει πάντα χρόνο για την αγαπημένη του βαφτιστήρα, Μελίνα Νικολαΐδη.

Ο Κώστας Καπετανίδης, γνωρίζει αρκετά χρόνια την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, για την ακρίβεια έχει ζήσει το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του. Έτσι, όταν γεννήθηκε η μικρή Μελίνα δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί με μεγάλη χαρά την πρόταση τους να βαφτίσει την κορούλα τους.

Ο ίδιος έχει να δημοσιεύσει φωτογραφία της Μελίνας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τον Δεκέμβριο του 2014 και σε αυτή δεν έδειχνε το πρόσωπό της, παρά μόνο της μαμάς Δέσποινας, σχολιάζοντας: «Τα κορίτσια μου!».

Η Δέσποινα Βανδή, πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες του γνωστού σκηνοθέτη, χωρίς ωστόσο ποτέ να εκτίθεται η αγαπημένη του βαφτιστήρα. 5 χρόνια μετά όμως από την πρώτη φωτογραφία της Μελίνας, δημοσίευσε φωτογραφία της πριν μερικές ώρες, τρελαίνοντας -ευχάριστα πάντα- τους θαυμαστές του, καθώς πια δεν χρειάζεται να κρύβει τα χαρακτηριστικά της!

Στη φωτογραφία ποζάρει με την κουμπάρα του Δέσποινα και την κούκλα Μελίνα. «My favorites!!!», έγραψε κάτω και αμέσως τα likes έπεσαν βροχή!

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved