Η ανθρωπιά στο μεγαλείο της! Δείτε πώς βοήθησε ένας τεχνικός μια μαμά και το τυφλό παιδί της (pic)

Πήγε να φτιάξει το Internet, όμως βοήθησε μια μαμά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Η ανθρωπιά στο μεγαλείο της! Δείτε πώς βοήθησε ένας τεχνικός μια μαμά και το τυφλό παιδί της (pic)

Ως μαμά ενός γιου με ειδικές ανάγκες, η Jessica Nash Donnahoo ξέρει ότι κάποιες μέρες θα είναι δυσκολότερες από κάποιες άλλες.

Σε ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, παραδέχτηκε ότι η υπομονή της πραγματικά δοκιμάστηκε το απόγευμα της 16ης Μαρτίου μεταξύ της έκρηξης θυμού του γιου της που είναι ένα παιδί με αναπηρία, της φροντίδας της κόρης της και όλων των υποχρεώσεων που είχε στο σπίτι.

Ευτυχώς όμως, ένας τεχνικός της γραμμής Internet, με το όνομα Robert, πέρασε τη στιγμή που η ίδια είχε έναν άνθρωπο, ανάγκη. Για να του δείξει την ευγνωμοσύνη της, έγραψε ένα ανοιχτό γράμμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το μοιράστηκε με το διαδίκτυο. Τώρα, αυτό το γράμμα κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα.

«Σήμερα ο τεχνικός μας ο Robert, ήρθε από το σπίτι για να αναβαθμίσει τη γραμμή Internet και να μας εγκαταστήσει τη δορυφορική τηλεόραση. Μπήκε μέσα σε ένα χάος. Ο γιος μου ο Sailor είναι τριών ετών. Γεννήθηκε με δύο σπάνιες εγκεφαλικές ανωμαλίες και είναι τυφλός. Δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί μας και για το τι θέλει και σήμερα αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον. Έκλαιγε όλο το πρωί. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω καθώς φρόντιζα την δύο ετών κόρη μου, καθάριζα, έπλενα τα πιάτα και τα ρούχα, ενώ ο σύζυγός μου εργαζόταν. Ήταν μια δύσκολη μέρα. Όταν ο Robert ήρθε στο σπίτι και άρχισε να μιλά, ο Sailor έτρεξε επάνω του και τον αγκάλιασε. Ο Robert, δεν έδειχνε να ενοχλείται, κάθε άλλο. Κράτησε τον γιο μου πάνω του όλα τα 45 λεπτά που ήταν στο σπίτι μας. Τον κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του, καθώς δίπλωνα τα ρούχα. Ήταν μια τεράστια ανακούφιση αυτό για μια πραγματικά κουρασμένη μαμά. O Robert θα μπορούσε απλά να έρθει σπίτι, να βιαστεί να τελειώσει τη δουλειά του και να φύγει αλλά δεν έγινε έτσι. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό είναι ανθρωπιά. Η ανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο. Ο Robert αξίζει μια αύξηση, μια προαγωγή, κάτι! Είναι ένας άσσος στο μανίκι της εταιρίας σας και ποτέ δεν θα ξεχάσω την ευγένειά του. Με εκτίμηση, Jessica!».

Δείτε τη φωτογραφία που συνόδευσε το γράμμα της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved