Meryl Streep: Δείτε φωτογραφίες από το απίστευτο ρετιρέ της (pics)

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αγαπάει πολύ την κηπουρική και τη μαγειρική.

Meryl Streep: Δείτε φωτογραφίες από το απίστευτο ρετιρέ της (pics)

Η Meryl Streep και ο σύζυγός της Donald Gummer πλήρωσαν, το 2006, 10,13 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσουν το εντυπωσιακό αυτό ρετιρέ στην περιοχή της Tribeca.

Το ρετιρέ 4000 τετραγωνικών ποδών διαθέτει άφθονο πράσινο, κάνοντας το σπίτι να μοιάζει περισσότερη με εξοχική κατοικία παρά με ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Λέγεται μάλιστα πως η Streep φύτεψε μόνη της όλα τα λουλούδια!

Η βεράντα του ρετιρέ έχει θέα στον ποταμό Hudson και στην ακτή του Τζέρσεϋ. Στον υπέροχο υπαίθριο χώρο υπάρχει άφθονη σκιά για να απολαύσει κάποιος ένα βιβλίο- μια ακόμα από τις μεγάλες αγάπες της ηθοποιού. Η ηλιόλουστη θέα από τη βεράντα συνεχίζεται γύρω από ολόκληρο το κτίριο.

Το σπίτι διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια ενώ το κυρίως σαλόνι διαθέτει μοντέρνα τελειώματα και τζάκι. Το καθιστικό διαθέτει επίσης καθίσματα που βλέπουν προς έξω, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν τη θέα μια βροχερής μέρα.

Η τραπεζαρία διαθέτει ένα πανέμορφο ξύλινο τραπέζι και φωτιστικό οροφής.

Το γωνιακό κύριο υπνοδωμάτιο είναι πραγματικά ένας τόπος όπου θα μπορούσαμε πραγματικά να ξεφύγουμε από τη φασαρία της πόλης. Καθένα από τα τρία επιπλέον υπνοδωμάτια διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και άφθονο φυσικό φως.

Παρ’ όλα αυτά η διάσημη ηθοποιός φαίνεται πώς αποφάσισε να πουλήσει το υπέροχο αυτό ρετιρέ (για 24,6 εκατομμύρια δολάρια) και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια.

Δείτε φωτογραφίες από τους χώρους του εντυπωσιακού ρετιρέ.

Πηγή: lonny.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved