Μωρά απολαμβάνουν το μπάνιο τους στις πιο απίθανες μπανιέρες που έχετε δει! (pics)

Η ώρα του μπάνιου είναι η μια σημαντική ώρα όχι μόνο για λόγους υγιεινής αλλά και για τη χαλάρωση και τους δεσμούς που αναπτύσσονται ανάμεσα στο παιδί και τους γονείς.

Μωρά απολαμβάνουν το μπάνιο τους στις πιο απίθανες μπανιέρες που έχετε δει! (pics)

Αρχικά τα μωρά δεν τα κάνουμε από τις πρώτες μέρες μπάνιο, παρά μόνο τοπικά και πάντα αποφεύγοντας να βρέξουμε τον αφαλό. Ο αφαλός από μόνος του θέλει άλλο τρόπο περιποίησης. Μόλις πέσει ο αφαλός τότε άφοβα μπορείτε να κάνετε μπάνιο το νεογέννητό σας.

Μπορεί η διαδικασία του μπάνιου του μωρού μας να είναι άκρως διασκεδαστική και η καλύτερη στιγμή της ημέρας μας μαζί του, ωστόσο πάντα ελλοχεύουν κίνδυνοι. Ο χώρος του μπάνιου και ιδιαιτέρως της μπανιέρας είναι ένα μέρος, στο οποίο ποτέ μα ποτέ δεν αφήνουμε το μωρό μας μόνο ακόμη κι όταν πρόκειται για ένα παιδί μεγαλύτερης ηλικίας.

Η ώρα που κάνετε μπάνιο το μωρό σας είναι μια καλή ώρα για να ενισχύσετε τους συναισθηματικούς σας δεσμούς. Για μερικές μαμάδες και μπαμπάδες το συναισθηματικό δέσιμο με το μωρό τους είναι στιγμιαίο. Για άλλους χρειάζεται λίγος επιπλέον χρόνος και προκύπτει σταδιακά μέσα από μια σειρά καθημερινών δραστηριοτήτων όπως το τάισμα, η αγκαλιά ή η ώρα του μπάνιου.

Υπάρχουν όμως και λίγο μεγαλύτερα μωρά που έχουν καταλάβει πώς η ώρα του μπάνιου είναι απόλαυση και φρόντισαν να την εκμεταλλευτούν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Δείτε τις φωτογραφίες τους στην gallery…

Πηγή φωτογραφίων: Instagram hashtag #babybath

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved