Μοναδικές φωτογραφίες περιγράφουν τη σχέση ανάμεσα στο μωρό και τα κατοικίδια της οικογένειας (pιcs)

Τα κατοικίδια και μάλιστα τα σκυλιά είναι πάντα μια ιδανική συντροφιά για τα παιδιά.

Μοναδικές φωτογραφίες περιγράφουν τη σχέση ανάμεσα στο μωρό και τα κατοικίδια της οικογένειας (pιcs)

Η Samantha είναι φωτογράφος. Μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια το 2010, η Samantha βρήκε μια δημιουργική διέξοδο στη φωτογραφία. Ζει με τον συζυγό της και το έξι μηνών αγοράκι τους τον James. Μαζί τους και τα δύο αγαπημένα τους κατοικίδια, δύο golden retriever, τον Koa και την Aspen.

Όταν η Samantha δεν ταξιδεύει για τη δουλειά της μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη Βόρεια Βιρτζίνια και το Σαρλότσεβιλ της Βιρτζίνια. Είτε πρόκειται για κάμπινγκ στη λίμνη Moomaw είτε για καγιάκ στη λίμνη Beaver Creek στο Charlottesville, τα σκυλιά είναι συνεχώς σύντροφοι στο ταξίδι της οικογένειας.

Η Aspen είναι 5 χρονών και ο αδελφός της Koa μόλις 2 ετών. Η Aspen αγαπά να παίζει με μπάλες του τένις και να προσπαθεί να τις πιάσει. Όταν o Koa δεν προσπαθεί να ανατρέψει το καγιάκ της Samantha, απολαμβάνει να παίζει με μπάλες ποδοσφαίρου, να κολυμπά και να μασάει οτιδήποτε μοιάζει με ραβδί.

Όταν γεννήθηκε το μωρό της Samantha τα δύο σκυλιά το υποδέχθηκαν σαν το μικρό τους αδελφάκι. Το πόσο το φροντίζουν, το προστατεύουν και το αγαπάνε – κι εκείνο το ίδιο- φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Samantha στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε στην gallery τη μοναδική αυτή σχέση…

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved