Είναι η μοναδική διάδοχος του θρόνου που έχει δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram

Τι και αν υπάρχει πρωτόκολλο! Της αρέσει να το «σπάει»!

Είναι η μοναδική διάδοχος του θρόνου που έχει δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram

Η 9η στη σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου φαίνεται ότι «πάτησε πόδι» και απέκτησε τον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram που μάλιστα διαχειρίζεται μόνη της.

Φωτογραφίες από τον αρραβώνα της, από τον γάμο της, παιδικές φωτογραφίες και γενικότερα από τις εμφανίσεις της μέρα με τη μέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και οι θαυμαστές της τρελαίνονται στην κυριολεξία.

Η ίδια ενεργοποίησε τον λογαριασμό της τον Μάρτιο του 2018, αρκετοί πίστεψαν όμως ότι πρόκειται για έναν ψεύτικο λογαριασμό. Οι δημοσιεύσεις και η επαλήθευση από την ίδια την πλατφόρμα του Instagram της έδωσαν τη γαλάζια επιβεβαίωση «ν»(ελεγμένος λογαριασμός) και δεν χωρά πια καμία αμφιβολία.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και επίσημα έχει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης είναι το δεύτερο παιδί του Πρίγκιπα Ανδρέα, Δούκα της Υόρκης και της Sarah Ferguson, Δούκισσας της Υόρκης. Είναι ένατη στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου και εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πριγκίπισσα Ευγενία στις 12 Οκτωβριόυ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Ουίνδσορ με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τζακ Μπρουκσμπανκ. Μετά το γάμο αν και η ίδια κράτησε το βασιλικό της τίτλο, παραιτήθηκε από την ονομασία «της Υόρκης» και πήρε το επίθετο του συζύγου της. Πλέον η επίσημη ονομασία της είναι «Η Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης, Κα. Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει την ίδια σε παιδική ηλικία ντυμένη νύφη, δίπλα σε μία φωτογραφία από τον γάμο της, κάνοντας τη σύγκριση του «τότε» και του «τώρα».

«Ίδια αλλά και διαφορετική», σχολίασε και αμέσως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved