Η εξομολόγηση της ηθοποιού που συγκίνησε το διαδίκτυο: «Αγαπώ τον άνδρα μου επειδή έχει αυτισμό»

Κατάφερε να εντυπωσιάσει τους θαυμαστές τις με το νέο του γάμου της και το ίδιο συνέβη και όταν ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η εξομολόγηση της ηθοποιού που συγκίνησε το διαδίκτυο: «Αγαπώ τον άνδρα μου επειδή έχει αυτισμό»

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς η κωμική ηθοποιός κατάφερε για ακόμη μια φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της πριν μερικές ημέρες με τις γυμνές φωτογραφίες της που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αποφάσισε να ποζάρει γυμνή για τους N.Y Times αλλά με έναν ασυνήθιστο και περίεργο τρόπο, τρέχοντας και κυνηγώντας κότες στη Νέα Ορλεάνη ενώ έβρεχε.

Αυτή τη φορά και χωρίς να αστειεύεται μίλησε πρώτη φόρα για τον άνδρα της, σεφ στο επάγγελμα και για τον αυτισμό του.

«Γνώριζα από την αρχή ότι ο εγκέφαλος του συζύγου μου ήταν διαφορετικός από τον δικό μου», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της αποκαλύπτοντας για το πώς είναι η ζωή της με τον σύζυγό της που διαγνώστηκε με διαταραχή του φάσματος του αυτισμού, σημάδια που όπως λέει η ίδια την έκαναν να τον ερωτευτεί αμέσως.

«Ο άνδρας μου διαγνώστηκε με αυτό που οι άλλοι ονομάζουν Asperger. Βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού», είπε και αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που γδύθηκε μπροστά του και η αντίδρασή του ήταν κάπως περίεργη. «Εννέα στους 10 ανθρώπους θα έλεγαν «Ω Θεέ μου, είσαι καλά; Ίσως περισσότεροι από δέκα στους δέκα. Αντί για αυτό όμως ο άνδρας μου πάγωσε και απλά ανοιγόκλεινε το στόμα του!».

«Μόλις διαγνώστηκε, μου φάνηκε τόσο αστείο επειδή όλα τα χαρακτηριστικά που καθιστούσαν σαφές ότι είναι στο φάσμα είναι όλοι οι λόγοι για τους οποίους τον ερωτεύτηκα. Αυτή είναι η αλήθεια. Λέει ό, τι είναι στο μυαλό του. Το κρατά αληθινό. Δεν ενδιαφέρεται για τους κοινωνικούς κανόνες ή τι περιμένει κάποιος να πει ή όχι!».

Η 37χρονη αποκάλυψε ότι ο άνδρας της την κάνει να νιώθει όμορφη και υπέροχη: «Με κάνει να νιώθω η πιο όμορφη στον κόσμο, κανείς δεν το κατάφερε αυτό στη μέχρι τώρα ζωή μου. Και δεν μπορεί να πει ψέματα. Δεν είναι πραγματικά ο άνδρας που κάθε γυναίκα ονειρεύεται;».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποια είναι η διάσημη ηθοποιός:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved