Elizabeth Taylor: Φωτογραφίες από το σπίτι που έζησε με τον 2ο σύζυγό της στο Beverly Hills (pics)

Το πρώην σπίτι της Elizabeth Taylor είναι στην αγορά για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια. Εκεί ζούσε με τον σύζυγό της ( τον 2ο από τους 8), τον Βρετανό ηθοποιό Michael Wilding.

Elizabeth Taylor: Φωτογραφίες από το σπίτι που έζησε με τον 2ο σύζυγό της στο Beverly Hills (pics)

Η Elizabeth Taylor, στις αρχές της δεκαετίας του 1950, ζούσε μια περίοδο όπου ο στενός έλεγχος από το MGM studio ήταν τόσο ασφυκτικός για εκείνη που σκεφτόταν σοβαρά να εγκαταλείψει το επάγγελμα της. Ο Michael Wilding φαινόταν σαν ένα ασφαλές καταφύγιο. Ο Wilding, από την άλλη πλευρά, αισθάνθηκε ότι ο γάμος με την Taylor θα μπορούσε να ενισχύσει την καριέρα του.

Το 1954, οι νεόνυμφοι αγόρασαν ένα καινούργιο σπίτι στο Beverly Hills, το οποίο περιέγραψε στο βιβλίο της η Elizabeth Taylor λέγοντας πως ήταν «το πιο όμορφο σπίτι που έχω δει ποτέ».

Η Elizabeth Taylor ήταν μόλις 22 ετών όταν ξεκίνησε την οικογένειά της με τον Michael Wilding και έζησε εδώ μαζί του και τα μικρά παιδιά της. Πήραν διαζύγιο ένα χρόνο αργότερα και η Taylor πούλησε το σπίτι το 1957, περίπου την ίδια εποχή που παντρεύτηκε τον τρίτο σύζυγό της Mike Todd. Ο σημερινός ιδιοκτήτης, 90 ετών, είχε ξανασχεδιάσει και ανακαινίσει το σπίτι όταν τον αγόρασε το 1997. Το σπίτι έχει θέα στον ωκεανό, πολλά παράθυρα και γυάλινες πόρτες.

Η παλιά κατοικία της Elizabeth Taylor έχει 7 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια.

Το master υπνοδωμάτιο έχει ένα όμορφο οκταγωνικό άνοιγμα στην οροφή και ένα λευκό τζάκι. Τα παράθυρα φτάνουν από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα στην πισίνα και την αυλή. Όλα τα δωμάτια στο σπίτι είναι μεγάλα με γυάλινους τοίχους για να βλέπουν στον τον κήπο, τα αίθρια, την πισίνα ή την πόλη.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από τους χώρους του σπιτιού της πανέμορφης star του Hollywood.

Πηγή: housekaboodle.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved