Μαρία Λεκάκη: Το υπέροχο σαλόνι της & ο μαγευτικός προορισμός που επιλέγει για να ξεκουραστεί (pics)

Η Μαρία Λεκάκη μετά τη σειρά Ταμάμ, επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη!

Μαρία Λεκάκη: Το υπέροχο σαλόνι της & ο μαγευτικός προορισμός που επιλέγει για να ξεκουραστεί (pics)

Αν και κάποιοι δεν το γνωρίζουν η Μαρία Λεκάκη υπήρξε παντρεμένη από το 2007 μέχρι το 2013 με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη, με τον οποίο απέκτησαν το 2005 μια κόρη, τη Ζωή!

Η Ζωή πλέον είναι 14 ετών και η σχέση που έχουν είναι «Μαμαδίστικη», όπως είχε πει και η ίδια σε συνέντευξή της πριν μερικά χρόνια στον Τηλεθεατή. Η κόρη της όπως είχε πει τότε, είναι ό,τι ωραιότερο της έχει συμβεί στη ζωή της, αποκαλύπτοντας ότι όσο μεγαλώνει έχουν μια πολύ καλή σχέση.

Πριν από περίπου έναν χρόνο μάλιστα είδαμε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη της, Ζωή. Οι δυο τους μαζί συμμετέχουν στο video clip της Χριστίνας Γκόλια, η οποία οπτικοποίησε την ιστορική «Γκαρσόνα» του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη Παναγιώτη Τούντα. (τρέξτε το βίντεο στο 2ο λεπτό)



Η Μαρία Λεκάκη είναι αρκετά «αθόρυβη» και παρόλο που ανήκει σε ένα άκρως δημόσιο χώρο, της αρέσει να κρατά κρυφή την προσωπική της ζωή και ό,τι έχει να κάνει με αυτή. Δεν της αρέσει να μοιράζεται προσωπικές τις στιγμές στα social media και αυτός είναι και ο λόγος που δεν ανανεώνει τακτικά τον λογαριασμό της στο Instagram.

Οι περισσότερες φωτογραφίες που έχει στον λογαριασμό της έχουν να κάνουν με φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς όπου πρωταγωνιστεί, κάποιες με αγαπημένους της φίλους, κάποιες από τον αγαπημένο της προορισμό που δεν είναι άλλος από την Κερνίτσα Αχαϊας -η Κερνίτσα, είναι ένας μικρός ορεινός οικισμός στον Νομο Αχαίας και μοιάζει βγαλμένος από παραμύθι- και δύο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της σκύλο στο σπίτι της.

Όπως θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί, το σαλόνι του σπιτιού της είναι απλό όπως και η ίδια άλλωστε. Δεν της αρέσουν οι εντυπωσιασμοί και αυτό ισχύει και στην καθημερινότητά της.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved