Είναι έγκυος για δεύτερη φορά και δεν μπορεί να κρύψει το πόσο χαρούμενη αισθάνεται! (pics)

H Nicole Bradley ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα.

Μία Μαμά
Είναι έγκυος για δεύτερη φορά και δεν μπορεί να κρύψει το πόσο χαρούμενη αισθάνεται! (pics)

Όλα αλλάζουν μόλις μια γυναίκα γίνεται μητέρα. Ο ύπνος είναι δυσεύρετος, τρώτε γρήγορα και στα όρθια, ξεχνάτε ποια μέρα της εβδομάδας είναι σήμερα… Και αυτά είναι μόνο η αρχή και μόνο με το πρώτο σας παιδί. Ακριβώς μόλις νομίζετε ότι έχετε καταφέρει να βάλετε τα πράγματα και τη ζωή σας σε μια νέα σειρά, έρχεται και το δεύτερο παιδί! Ίσως αναρωτιέστε και πάλι πώς και αν θα αλλάξει η ζωή σας με δύο παιδιά αυτή τη φορά.

Η Nicole πάντως φαίνεται να είναι απόλυτα έτοιμη για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Το ίδιο και ο σύζυγός της και ο μεγαλύτερος γιος της.

«Με λένε Nicole και ζω στη Ν. Υόρκη. Παντρεύτηκα τον απόλυτο έρωτα της ζωής μου και είμαι ένα μαμά στον πιο cool πέντε ετών γιο που ονομάζεται Parker. Αγαπώ τη μόδα και έχω τη δική μου μικρή επιχείρηση.

Πριν από λίγες ημέρες έμαθα ότι θα γίνω μαμά για δεύτερη φορά. Θέλουμε και οι τρεις μα να βγούμε έξω και να φωνάξουμε δυνατά ότι θα έχουμε και άλλο ένα μωρό!!! Ο Parker πετάει στα ουράνια που θα γίνει μεγάλος αδελφός. Η μόνη απαίτησή του Parker είναι να πάρει το όνομά του: Αν είναι αγόρι, θέλει να τον ονομάσει «Junior Parker» και αν είναι κορίτσι «Pippa». Πείτε μου πώς το αντιμετωπίζω αυτό;

Η εγκυμοσύνη δεν είναι βόλτα στο πάρκο, αλλά αισθάνομαι καλά! Το μωρό αγαπά τις μπανάνες και το παγωτό!

Πέρασαν 5 χρόνια από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου και έχουν αλλάξει ήδη τόσα πολλά. Θα χρειαστώ σίγουρα νέες συμβουλές αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένη με αυτό που μου συμβαίνει και περιμένω με ανυπομονησία να συναντήσω το νέο μέλος της οικογένειας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο!».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved