Ελένη Μενεγάκη: Μας έδειξε τη Βαλέρια και ένα έχουμε να πούμε είναι ολόιδιες (pics)

Μοιάζουν πολύ... πάρα πολύ!

Ελένη Μενεγάκη: Μας έδειξε τη Βαλέρια και ένα έχουμε να πούμε είναι ολόιδιες (pics)

Την Καθαρά Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη, όπως σας ενημερώσαμε και εμείς, δημοσίευσε φωτογραφία με την οικογένειά της, δείχνοντάς μας όχι μόνο πόσο όμορφα περνάει αλλά και την κόρη της Βαλέρια.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, η κόρη της, της μοιάζει πολύ. Πάρα πολύ! Μπορεί πριν από καιρό στη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει με αφορμή τα γενέθλια της Βαλέριας, να μας έδειξε για πρώτη φορά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όμως ακόμη και τότε η μικρή θύμιζε τόσο την Ελένη όσο και τον Γιάννη Λάτσιο.

Τώρα που μεγάλωσε όμως -και όσο μεγαλώνει- φαίνεται ότι μοιάζει περισσότερο στη μαμά της Ελένη.

Στη φωτογραφία, όπως θα δείτε και εσείς, η Ελένη έχει κοντά της τη Βαλέρια, που αν και φοράει αποκριάτικα τεράστια γυαλιά διακρίνονται τα υπέροχα χαρακτηριστικά της και η ομοιότητα που έχει με την μαμά της.

Το τρίτο της παιδί ήθελε να της μοιάζει και τα κατάφερε

Η Βαλέρια είναι το τρίτο παιδί της Ελένης από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι επειδή τα πρώτα δύο παιδιά της δεν είχαν πάρει τα υπέροχα μάτια της, ήλπιζε το τρίτο να τα έχει.

«Ήταν η χρονιά που πάλευες να βγάλεις το παιδί με μπλε μάτια και μας είχες πει, όταν κλωτσάει θα με κοιτάει μόνο ο Φαίδωνας», της είχε πει το 2006 ο πρώην συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Ελένη να του απαντά: «Σας έλεγα μην τολμήσει κανείς και με κοιτά στα μάτια όταν με βλέπει ότι τεντώνομαι… ένας μόνος θα με κοιτάζει, ο Φαίδωνας με τα καταγάλανα μάτια. Πλάκα πλάκα… έπιασε!».

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο διαδίκτυο φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τότε που ήταν νεότερη και θα διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι πόσο πολύ μοιάζουν μαμά και κόρη!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved