Το μήνυμα της Χριστίνας Αλούπη: «Από μια αγορομάνα, σε όλες τις μαμάδες που μεγαλώνουν αγόρια»

Η Χριστίνα Αλούπη θέλησε να στείλει ως «αγορομανούλα» ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που έχουν φέρει στον κόσμο αγόρια!

Το μήνυμα της Χριστίνας Αλούπη: «Από μια αγορομάνα, σε όλες τις μαμάδες που μεγαλώνουν αγόρια»

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η Χριστίνα Αλούπη άδραξε την ευκαιρία και έστειλε το δικό της μήνυμα ως γυναίκα, ως σύζυγος και ως μαμά δύο αξιολάτρευτων αγοριών.

«Σήμερα γιορτάζουμε! Γιορτάζουμε για τα δικαιώματα που κατακτήσαμε και συνεχίζουμε να κατακτούμε, για τον αγώνα τόσων γυναικών πριν από μας για ισότητα, σεβασμό, τη θέση που μας αρμόζει μέσα στην κοινωνία, γιορτάζουμε τους πολλούς ρόλους που φέρουμε εις πέρας καθημερινά, εργαζόμενη, σύζυγος, μητέρα, φίλη, κόρη, αδερφή, νοικοκυρά, πάντα παρούσες να φροντίζουμε για όλους και για όλα. Γιορτάζουμε το πόσο υπέροχο είναι να είμαστε γυναίκες, να δημιουργούμε ζωή, να βιώνουμε το μαγικό ταξίδι της μητρότητας, να είμαστε τόσο ευαίσθητες και τόσο γενναίες και δυνατές την ίδια στιγμή. Έχουμε όμως και πολλά ακόμα να κατακτήσουμε στο μέλλον... ακόμα αγωνιζόμαστε για σεβασμό, για ίσες ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα, για ισότητα στους μισθούς αντρών-γυναικών, αγωνιζόμαστε κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και τόσα άλλα... Και κατηγορούμε (κάποιους) άντρες για όλα αυτά, όχι αδίκως. Αλλά ποιοι μεγαλώνουν τους άντρες; Εμείς. Ποιοι τους μαθαίνουν να σέβονται τις γυναίκες, να τις αντιμετωπίζουν ως ίσες, να τις αγαπούν; Εμείς οι μητέρες τους. Είναι δεδομένο ότι οι μητέρες περνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους από τους πατέρες και συνεπώς η δική μας επιρροή είναι μεγαλύτερη. Και η ευθύνη μας τεράστια! Ας μεγαλώσουμε λοιπόν σωστούς άντρες, ας μάθουμε στα αγόρια μας πως να φέρονται στις γυναίκες. Υπάρχουν πράγματι τόσοι υπέροχοι άντρες ανάμεσα μας, μεγαλωμένοι τόσο σωστά από τις μητέρες τους, αλλά υπάρχουν δυστυχώς και τόσοι άλλοι «άντρες», που βέβαια μόνο άντρες δεν είναι έτσι όπως φέρονται στο γυναικείο φύλο. Ας φροντίσουμε τα δικά μας αγόρια να φέρονται στις γυναίκες όπως θέλουμε κι εμείς να μας φέρονται οι άντρες, όπως μας αξίζει!», έγραψε κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία της που την έδειχνε να κρατά στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της, κλείνοντας...

«Από μια αγορομάνα, σε όλες τις μαμάδες που μεγαλώνουν αγόρια #baby #newborn #mylove #secondbaby #happymama #purelove #myeverything #blessed».

Ένα υπέροχο μήνυμα από μια υπέροχη μαμά, συμφωνείτε όσες έχετε αγόρια;

Δείτε τις φωτογραφίες με τον μικρούλη και τον μεγαλύτερο γιο της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved