Έγκυος στο πρώτο της παιδί η τηλεοπτική «Χουρέμ» - Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα για πρώτη φορά! (φωτογραφίες)

Μια πραγματικά αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η τηλεοπτική «Χουρέμ», γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής».

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η τηλεοπτική «Χουρέμ» - Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα για πρώτη φορά! (φωτογραφίες)

Η Τουρκάλα δημοσιογράφος Αισέ Αρμάν δημοσίευσε το πρώτο μέρος της αποκαλυπτικής αυτής συνέντευξης, που φιλοξενείται αποκλειστικά στο mothersblog,gr, στο οποίο η Χουρέμ αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί διανύοντας ήδη τον τέταρτο μήνα της.

Όπως η ίδια η δημοσιογράφος μεταφέρει η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ήταν απλά ντυμένη με ελάχιστο μακιγιάζ , φόραγε ένα φόρεμα με τιράντες το όποιο αναδείκνυε την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ολόισια σανδάλια και καθόλου στολίδια! «Πολύ απλή και πολύ όμορφη. Χαρούμενη και γεμάτη ελπίδες», αναφέρει χαρακτηριστικά. Η Μεριέμ Ουζερλί όπως είναι γνωστό πέρασε πολλές και διάφορες καταστάσεις. «Έπεσε και ξανασηκώθηκε»!

Το απίστευτο είναι ότι ενώ η δημοσιογράφος πήγε να της πάρει συνέντευξη για τα όσα έγιναν, για την περιπέτεια της υγείας της και όλα όσα γράφονται για εκείνη ξαφνικά της λέει «ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ». Η δημοσιογράφος έπαθε σοκ και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ακούει . Η Χουρέμ, αναμένεται να μιλήσει για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό σταθμό αυτή τη Κυριακή σε Τουρκικό κανάλι για την εγκυμοσύνη της.

Για την ώρα το mothersblog.gr μεταφέρει αποκλειστικά από Τουρκία την χαρμόσυνη είδηση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved