Ποιο είναι το κοριτσάκι με τα κόκκινα μαλλιά;

Μπορεί να γνωρίζετε τις ταινίες της, να την έχετε λατρέψει μέσα από αυτές, να ξέρετε κάθε λεπτομέρεια της ζωής της από τότε που έγινε διάσημη, όμως μάλλον δεν γνωρίζετε από πού... κρατάει η σκούφια της.

Ποιο είναι το κοριτσάκι με τα κόκκινα μαλλιά;

Ο λόγος για τη Νικόλ Κίντμαν η οποία είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν μετά τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ πριν από περίπου είκοσι χρόνια. Η διάσημη πλέον ηθοποιός έχει καταγωγή από την Αυστραλία και έχει περάσει τα περισσότερα παιδικά της χρόνια στο Σίδνεϊ, όμως ελάχιστοι γνωρίζουν πως γεννήθηκε στη Χονολουλού της Χαβάης και ότι ο πατέρας της είναι βιοχημικός, κλινικός ψυχίατρος και συγγραφέας, όπως και ότι η μητέρα της υπήρξε άνθρωπος των γραμμάτων.

Η σοβαρή περιπέτεια υγείας της μητέρας της όταν εκείνη ήταν ακόμα έφηβη –διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους- στάθηκε ικανή να της αλλάξει όλη τη ζωή αφού χρειάστηκε να εγκαταλείψει για λίγο τις σπουδές της ώστε να βοηθήσει στο μεγάλο αυτό οικογενειακό πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί. Όταν πλέον ήταν σε θέση, αποφάσισε πως ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Το αλαβάστρινο κατάλευκο πρόσωπό της και τα κατακόκκινα μαλλιά της, της χάρισαν σημαντικούς ρόλους που την έκαναν διάσημη. Όπως διάσημη την έκανε και ο γάμος της με τον γόη του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά μέσω υιοθεσίας. Σήμερα έχει άλλα δύο βιολογικά παιδιά, την Σάντι και την Φέιθ από τον σύζυγό της, Κιθ Ούρμπαν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved