Ποιος είναι ο μπόμπιρας με τον δίδυμο αδελφό του;

Πίσω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία των δίδυμων αδελφών κρύβεται μία καριέρα με τεράστια επιτυχία στο Χόλιγουντ αλλά και μία δύσκολη ζωή με σοβαρά προβλήματα υγείας. Αν και δίδυμα αδέλφια, δεν είχαν την ίδια τύχη στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

Ποιος είναι ο μπόμπιρας με τον δίδυμο αδελφό του;


Πρόκειται για τον διάσημο ηθοποιό και γόη Άστον Κούτσερ και τον διζυγωτικό δίδυμο αδελφό του Μάικλ. Την ιστορία ζωής του Άστον, λίγο ως πολύ την ξέρουμε. Λάμψη, φώτα της δημοσιότητας, ωραίες γυναίκες στο πλευρό του, αναγνώριση, παγκόσμια φήμη, δόξα, χρήμα.

Η ιστορία του δίδυμου αδελφού του, όμως, του Μάικλ παραμένει σε πολλούς άγνωστη. Αν και γεννήθηκε την ίδια μέρα και ώρα με τον διάσημο αδελφό του, ο Μάικλ πέρασε πολύ δύσκολη ζωή. Όταν ακόμα ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, υπεβλήθη σε μεταμόσχευση καρδιάς ενώ πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Σήμερα είναι εκπρόσωπος της οργάνωσης πίεσης Reaching for the Stars και με τη βοήθεια του διάσημου αδελφού του προσπαθούν να αφυπνίσουν τον κόσμο για παιδιά και ενήλικες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα με τον Μάικλ προβλήματα.

Τα δίδυμα έχουν άλλη μία μεγαλύτερη αδελφή, την Τάσα και έχουν μεγαλώσει σε μία συντηρητική καθολική οικογένεια με πατέρα εργάτη σε εργοστάσιο και μητέρα υπάλληλο σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες απορρυπαντικών στον κόσμο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved