Πρίγκιπας Louis: Οι πιο τρυφερές στιγμές του νεότερου μέλους της βασιλικής οικογένειας (vid+pics)

Στις φωτογραφίες που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα στη δημοσιότητα ο πρίγκιπας Louis είναι αξιολάτρευτος.

Πρίγκιπας Louis: Οι πιο τρυφερές στιγμές του νεότερου μέλους της βασιλικής οικογένειας (vid+pics)

Στις 23 Απριλίου του 2018 ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ υποδέχτηκαν το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους.

Τρεις μέρες αργότερα το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι θα ονομαστεί Λουδοβίκος προς τιμήν του Λουδοβίκου Μαουντμπάττεν, θείου του προ παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου, Αρθούρος κοινή ονομασία στη βρετανική βασιλική οικογένεια και Κάρολος προς τιμήν του παππού, πρίγκιπα Καρόλου της Ουαλίας.

Στις 9 Ιουλίου 2018, ο πρίγκιπας Louis βαφτίστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι στο βασιλικό παρεκκλήσι στο Παλάτι του Αγίου Ιακώβου. Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα του γαλαζοαίματου βρέφους ήταν πραγματικά πολύ όμορφες. Ο μικρός ήταν ντυμένος με το βαφτιστικό φορεματάκι από δαντέλα, αντίγραφο εκείνου που φορούσε το 1841 η μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Βικτωρίας και σε αρκετές χαμογελούσε στο φακό για πρώτη φορά.

Οι φωτογραφίες όμως στις οποίες έκλεψε την παράσταση ήταν αυτές από τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου. Ο μικρός είναι στην αγκαλιά του παππού του και δεν σταμάτησε να χαμογελά, ενώ σε μία από αυτές, απαθανατίστηκε να πιάνει με τα χέρια του το πρόσωπο του πρίγκιπα Κάρολου, ο οποίος έδειχνε να το διασκεδάζει.

Δείτε τις πιο τρυφερές στιγμές του μικρού Louis στο video αλλά και την gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved