Καθημερινές, οικογενειακές στιγμές μέσα από καταπληκτικές φωτογραφίες! (pics)

Απλές, καθημερινές έως και... κουραστικές οικογενειακές στιγμές μπορεί τελικά να είναι πολύ πιο όμορφες απ’ ότι εμείς πιστεύουμε!

Καθημερινές, οικογενειακές στιγμές μέσα από καταπληκτικές φωτογραφίες! (pics)

Αυτό που σε εμάς μπορεί να μοιάζει μια συνηθισμένη μέρα στον φακό της Stephanie Woodward μπορεί να είναι το κάτι εξαιρετικό.

Η Woodward, 29 ετών, φωτογράφος από το Salt Lake City της Γιούτα, ειδικεύεται στο να απαθανατίζει την ομορφιά της καθημερινής ζωής κάνοντας μας να τη δούμε με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Στη φωτογραφία της, η Woodward ειδικεύεται στην ανάδειξη συνηθισμένων στιγμών που συχνά παραβλέπουμε μέσα στον πανικό της καθημερινότητας: το παιδί που κάθεται στο παιδικό κάθισμα το αυτοκινήτου, τα παιδιά που διαβάζουν ένα βιβλίο, οι αδερφές που παίζουν, μια οικογενειακή βόλτα, ο παππούς και η γιαγιά… Είναι ακριβώς όλα εκείνα που σηματοδοτούν τη ζωή μας ως μητέρες, ως οικογένεια, και που συχνά δεν τους αποδίδουμε τη σημασία που τους αξίζει.

«Ξέρουμε ότι τα παιδιά μας είναι αξιολάτρευτα και τα αγαπάμε, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να κοιτάξουμε με το μάτι ενός τρίτου για να δούμε πόσο όμορφα και υπέροχα είναι πραγματικά η ζωή μας», λέει η φωτογράφος, μητέρα και εκείνη δύο παιδιών 3 και 6 ετών.

Δείτε φωτογραφίες της στην gallery και προσπαθήστε να δείτε και τη δική σας ζωή με άλλο μάτι. Έτσι κι αλλιώς όπως λέει και η φωτογράφος «Η ζωή δεν χρειάζεται να είναι τέλεια για να είναι θαυμάσια».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved