Το τατουάζ: Οι πιο όμορφες στιγμές του Νικόλα πριν το άδοξο τέλος του στη σειρά (pics)

«Το Τατουάζ» ρίχνει τίτλους τέλους τον Ιούνιο.

Το τατουάζ: Οι πιο όμορφες στιγμές του Νικόλα πριν το άδοξο τέλος του στη σειρά (pics)

Οι συντελεστές της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου, Κούλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στην πετυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha αιφνιδιάζοντας με αυτό τον τρόπο τους πάντες.

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η ομάδα του θεώρησαν ότι αν συνεχιζόταν η σειρά και για την επόμενη σεζόν δε θα είχαν να δώσουν κάτι καινούργιο στο τηλεοπτικό κοινό και θα κούραζε.

Ο Ανδρέας Γεωργίου εκτός από σεναριογράφος στη σειρά, υποδύεται και τον Νικόλα, έναν δημοσιογράφο που κάνει έρευνα πάνω στην παιδική πορνογραφία, και είναι ερωτευμένος με την αστυνομικό, Αθηνά!

Άδοξο όμως θα είναι και το φινάλε του ρόλου που υποδύεται ο Ανδρέας Γεωργίου στο «Τατουάζ», σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν. Σε αντίθεση με τον έρωτα Αχιλλέα και Μελίνας στο «Μπρούσκο», αυτή τη φορά θα έχουμε τραγωδία, μιας και οι πρώτες πληροφορίες σύμφωνα με το περιοδικό αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος Νικόλας θα δολοφονηθεί πέφτοντας νεκρός από σφαίρες εκτελεστών την ώρα του καθήκοντος.

Δείτε τις πιο ωραίες στιγμές του Νικόλα στο Τατουάζ αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια της σειράςστη gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved