Απόκριες: Ιδέες για το πιο κεφάτο πάρτι γενεθλίων! (pics)

Όλοι αγαπούν τις Απόκριες!

Απόκριες: Ιδέες για το πιο κεφάτο πάρτι γενεθλίων! (pics)

Αν το παιδί σας έχει γενέθλια αυτή την περίοδο τι το καλύτερο από το να συνδυάσετε με τις Απόκριες και να διοργανώσετε ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους;

Τα αποκριάτικα πάρτι έχουν τη φήμη των πιο διασκεδαστικών πάρτι και πώς όχι άλλωστε αφού οι Απόκριες είναι ημέρες γλεντιού και ξεφαντώματος. Επειδή αυτές τις ημέρες οι προσκλήσεις και οι εκδηλώσεις είναι πολλές φροντίστε να ενημερώσετε έγκαιρα τους καλεσμένους σας στέλνοντας τις ανάλογες προσκλήσεις με αποκριάτικο θέμα.

Επιλέξτε αν το πάρτι σας θα έχει ένα συγκεκριμένο θέμα, πχ πειρατές αν έχετε αγόρι ή πριγκίπισσες αν γιορτάζει η κόρη σας, ή αν ο κάθε καλεσμένος σας μπορεί να επιλέξει την αποκριάτικη στολή του. Δεν είναι κακή ιδέα να προσφέρετε και ένα συμβολικό δώρο, στο τέλος της γιορτής, στην πιο πρωτότυπη μεταμφίεση.

Φροντίστε να έχετε προμηθευτεί και μερικά αποκριάτικα αξεσουάρ- αστεία γυαλιά, κοκαλάκια, περούκες κ.λπ. – για τους καλεσμένους σας που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν ή για τους γονείς των παιδιών – που συνήθως… ντρέπονται να ντυθούν αποκριάτικα!

Διακοσμήστε τον χώρο με πολλά μπαλόνια και σερπαντίνες – σας προτείνουμε αν το κάνετε στο σπίτι σας να αποφύγετε τον χαρτοπόλεμο- και ετοιμάστε αντίστοιχα διακοσμημένα γλυκά και εδέσματα που θα προσφέρετε.

Μην ξεχάσετε να βάλετε δυνατά τη μουσική και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Οι ημέρες και η περίσταση – τα γενέθλια του παιδιού σας – το απαιτούν!

Δείτε στις φωτογραφίες ιδέες για να διακοσμήσετε τον χώρο και την τούρτα γενεθλίων.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #carnavalparty

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved