Φτιάξτο μόνη σου! Τσόχινα λιονταράκια μπρελόκ από την Χριστιάνα Δούκα

Οργανώνετε το party για τα γενέθλια του μικρού σας παιδιού; Έχετε διαλέξει το θέμα και ψάχνετε μια ιδέα για οικονομικά δωράκια που θα προσφέρετε στους μικρούς σας καλεσμένους; Έχετε βαρεθεί τα συνηθισμένα δωράκια και ψάχνετε κάτι πραγματικά διαφορετικό που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους; Χειροποίητα μπρελόκ από τσόχα βασισμένα στην θεματολογία του party;

Φτιάξτο μόνη σου! Τσόχινα λιονταράκια μπρελόκ από την Χριστιάνα Δούκα

Ζούγκλα, candy shop, μπαλέτο, πρίγκιπες και πριγκίπισσες, πειρατές κλπ διαλέξτε το θέμα της αρεσκείας σας! Μην ανησυχείτε αν δεν ξέρετε να σχεδιάζετε,αναζητήστε στην google εικόνες με βάση το θέμα του party σας. Εκεί θα βρείτε υπέροχα σκιτσάκια τα οποία εκτυπώνοντας τα έχετε πανεύκολα πατρόν.

Κόψτε τσόχα στο σχήμα του πατρόν και συνδυάστε διαφορετικά χρώματα τσόχας για τις λεπτομέρειες. Το περίφανο λιοντάρι έχει πλουμιστή χαίτη και μια φουντίτσα στην ουρά.

mprelok01

Ράψτε τα μικρότερα κομμάτια πάνω στην βαση του σώματος του λιονταριού και μετά ράψτε με την πιο απλή ραφή το περίγραμμα.

mprelok02

Πριν ολοκληρώσετε το ράψιμο γεμίστε το λιονταράκι με βαμβάκι ή βάτα (σας έχω μιλήσει για την βάτα σε προηγούμενη κατασκευή). Στην πάνω πλευρά ράψτε κορδελίτσα 1 εκ. από την οποία θα έχετε ήδη περάσει έναν κρίκο ώστε να δημιουργηθεί το μπρελόκ.

mprelok03

Τέλος κολλήστε ένα οβάλ μικρό κομματάκι για μυτούλα,κουμπάκια για ματάκια και με μπογιά σε stick ζωγραφίστε το στοματάκι.

mprelok04

Τα περισσότερα υλικά όπως τους κρίκους, τα κουμπάκια και την μπογιά σε stick θα τα βρείτε σε καταστήματα με είδη για hobby. Κορδέλες και κλωστές θα βρείτε σε είδη ραπτικής και βάτα θα βρείτε σε χρωματοπωλεία.

Να ζήσουν τα παιδάκια σας και να περάσετε υπέροχα στο party κλέβοντας την παράσταση με τις υπέροχες δημιουργίες που θα φτιάξετε!
Για τις λιγότερο τολμηρές αυτές και πολλές άλλες ιδέες θα βρείτε στην σελίδα μου Il Sorriso στο facebook

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved