Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Μας δείχνουν το σπίτι τους λίγο πριν έρθει το δεύτερο μωρό (pics)

Η οικογένειά τους μεγαλώνει και το σπίτι τους θα γεμίσει ξανά πάνες και μπιμπερό!

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Μας δείχνουν το σπίτι τους λίγο πριν έρθει το δεύτερο μωρό (pics)

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό το νέο ότι η σύζυγός του Γιάννη Βαρδή, Νατάσα Σκαφίδα, είναι έγκυος για δεύτερη φορά και η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το σπίτι τους θα γεμίσει ξανά με πάνες και μπιμπερό και το ροζ δεν θα είναι πια το χρώμα που θα κυριαρχεί στο σπίτι, μιας και το δεύτερο παιδί που περιμένουν είναι αγόρι. Έτσι έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση η Νατάσα και κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τη μικρή Κατερίνα να φροντίζει το δέρμα της κοιλίτσας της μαμάς της.

«Η μικρή μου θέλει καθημερινά να συμμετέχει στην περιποίηση μου, καθώς περιμένει με ανυπομονησία τον μικρό της αδερφούλη! Μου βάζει κρεμούλα για την πρόληψη των ραγάδων και πλένουμε μαζί τα δόντια μας», σχολίασε, δείχνοντας πόσο πολύ την προσέχει η κορούλα της.

Το σπίτι τους είναι μεγάλο, υπέροχο, άνετο, ζεστό και χωράει ακόμη ένα παιδί. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους μας έχουν δείξει μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram το σπίτι τους.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί το υπέροχο σαλόνι τους, την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα καθώς και το αξιολάτρευτο παιδικό δωμάτιο της Κατερινούλας τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved