Κάντο όπως η μαμά ή μήπως κάντο όπως η κόρη; (pics)

Σας αρέσει ή όχι να ντύνεστε όμοια με τις μικρές σας πριγκίπισσες;

Κάντο όπως η μαμά ή μήπως κάντο όπως η κόρη; (pics)

Σίγουρα θα έχετε ζηλέψει κάποιο ρούχο που έχετε βρει για την μικρή σας πριγκίπισσα και θα σκεφτήκατε πόσο τέλειο θα ήταν εάν υπήρχε και στο νούμερό σας.

Από την άλλη, ποια από εσάς όταν ήταν μικρούλα δεν άνοιξε την ντουλάπα της μαμάς για να φορέσει τα ρούχα ή τα παπούτσια της; Σίγουρα, όσες από εσάς έχετε κοριτσάκια θα το έχετε ζήσει. Μπορεί σε πρώτη φάση να νευριάσατε, αλλά στην συνέχεια γελάσετε με αυτό που είδατε, αφού σίγουρα ήταν χαριτωμένο.

Τώρα, με τη νέα μόδα, όλα τα παραπάνω ανήκουν στο παρελθόν. Εσείς δεν θα ζηλεύετε τα ρούχα που βρίσκεται για τις μικρές σας και εκείνες επιτέλους θ’ αφήσουν ήσυχα τα ρούχα σας στην ντουλάπα.

Αρκετές εταιρίες ρούχων, γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω, αλλά και το πόσο όμορφο θα ήταν μαμά και κόρη να κάνουν βόλτες με το ίδιο outfit σχεδίασαν σειρές ρούχων για μαμάδες και κόρες.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και αν επιλέξετε να το κάνετε θα βλέπετε στην κόρη σας εσάς σε μικρή ηλικία, αλλά και εκείνη σίγουρα θα νιώθει μεγάλη.

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες με μαμάδες και κόρες, ίδια ντυμένες, στη gallery που ακολουθεί. Σίγουρα θα θέλετε να τις μιμηθείτε!

πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag / #motheranddaughtertwinning

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved