Ελένη Καρποντίνη-Βασίλης Λιάτσος: Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό τους σπίτι (pics)

Ο δικός τους παράδεισος!

Ελένη Καρποντίνη-Βασίλης Λιάτσος: Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό τους σπίτι (pics)

Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη, είναι ίσως από τα πιο ευτυχισμένα και τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2014. Γνωρίστηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου συνεργάζονταν και τότε είχε πει η Ελένη στο περιοδικό People για τη γνωριμία τους και τον έρωτά τους: «Ο Βασίλης είναι πραγματικός τζέντλμαν. Είναι πολύ γλυκό και ευγενικό αγόρι. Αλλά αυτό που πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να φέρει δύο ανθρώπους κοντά είναι η χημεία που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ τους, όταν γνωριστούν λίγο και μιλήσουν. Έτσι έγινε και με εμάς».

Την γνώμη του όμως είχε εκφράσει και ο Βασίλης λέγοντας ότι η Ελένη «είναι ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι. Είναι πολύ όμορφη, πολύ έξυπνη, πολύ ταλαντούχα. Εκτός όλων αυτών, είναι ένας πολύ πρόσχαρος άνθρωπος, με απίστευτο χιούμορ. Μπαίνει σε ένα χώρο και ακτινοβολεί».

Μαζί όλα αυτά τα χρόνια απέκτησαν δυο γιους και όπως φαίνεται ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν τον ερχομό ενός τρίτου παιδιού!

Στο σπίτι που μένουν μετακόμισαν τον Σεπτέμβριο του 2015. Τότε η Ελένη Καρποντίνη είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία που έδειχνε την ίδια μέσα στο άδειο σπίτι με μερικές κούτες σχολιάζοντας: «Καλημέρα... beautiful people!!! #newseason #newthings #newhouse #allnew».

Το σπίτι τους είναι το καταφύγιό τους. Ζεστό, απλό, σε γκρι, καφέ και λευκές αποχρώσεις.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από το σαλόνι, την κουζίνα, τα παιδικά δωμάτια και το υπνοδωμάτιό τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved