Art party: Ιδέες για το πάρτι γενεθλίων του μικρού σας καλλιτέχνη (pics)

Αν το παιδί σας κρύβει έναν μικρό Picasso μήπως ήρθε η ώρα να το γιορτάσετε;

Art party: Ιδέες για το πάρτι γενεθλίων του μικρού σας καλλιτέχνη (pics)

Μια από τις πιο αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών είναι η ζωγραφική. Πολλά παιδιά μάλιστα εκδηλώνουν το ταλέντο τους σε αυτή από πολύ μικρή ηλικία.

Ανεξάρτητα αν το παιδί σας μεγαλώνοντας θα γίνει ένας νέος Picasso, Vag Gogh ή όχι η ιδέα να διοργανώσετε ένα πάρτι γενέθλιων με θέμα τη ζωγραφική είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Τα παιδιά σε αυτή την περίπτωση έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν δημιουργώντας τα ίδια, μαζί με τους φίλους τους.

Φροντίσετε να στείλετε από νωρίς τις προσκλήσεις στις οποίες θα ενημερώνετε, όχι μόνο για την μέρα και την ώρα, αλλά και για το θέμα του πάρτι σας.

Αγοράστε πολλούς μαρκαδόρους και πολλές ξυλομπογιές, κραγιόν κ.λπ. είδη ζωγραφικής – ανάλογα και με τον αριθμό των καλεσμένων σας.

Αν αποφασίσετε να δώσετε στα παιδιά και νερομπογιές τότε, όχι μόνο θα χρειαστείτε πινέλα, αλλά και ποδιές ή παλιές μπλούζες και πουκάμισα, που θα φορέσουν πάνω από τα ρούχα τους για να μην λερωθούν. Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά καλό είναι να έρθουν στο πάρτι σας ή να έχουν μαζί τους και ρούχα τα οποία δεν πειράζει και αν θα λερωθούν.

Προγραμματίστε τα θέματα ζωγραφικής. Μπορείτε να εκτυπώσετε διάφορες χρωμοσελίδες, να δώσετε ιδέες για ένα συγκεκριμένο θέμα στα παιδιά και να τα χωρίσετε σε ομάδες, να πάρετε μεγάλα χαρτόνια και να ζωγραφίσουν όλα μαζί σε αυτά. Μπορείτε ακόμα να προγραμματίσετε και διάφορες κατασκευές ή Face Painting.

Φροντίστε να έχετε πρόχειρα πολλά μωρομάντηλα – για να καθαρίζουν τα παιδιά τα χέρια τους – καθώς και έναν χώρο που θα μπορούν να ξεπλένουν τα πινέλα τους. Στρώστε εφημερίδες ή άλλα πρόχειρα υλικά που θα σας βοηθήσουν ο χώρος να μείνει καθαρός.

Στο ίδιο μοτίβο, πινέλα, καβαλέτο, μαρκαδόροι, νερομπογιές κ.λπ. μπορεί να κινηθεί και η διακόσμηση της τούρτας, των γλυκών που θα προσφέρετε και στους καλεσμένους σας.

Δείτε στην gallery ιδέες που θα σας βοηθήσουν να διοργανώσετε το τέλειο πάρτι Τέχνης!

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #artparty, #littleartistparty

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved