Γιάννης & Άγγελος Λάτσιος: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Πράγα (pics)

Σαββατοκύριακο για μπαμπά και γιο στην Πράγα!

Γιάννης & Άγγελος Λάτσιος: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Πράγα (pics)

Ο Γιάννης Λάτσιος και ο γιος του Άγγελος, πέρασαν ένα υπέροχο διήμερο στην Πράγα, ξεφεύγοντας για λίγο από την καθημερινότητα και το άγχος της Αθήνας!

Φωτογραφίες δημοσίευσε ο Γιάννης Λάτσιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας πόσο όμορφα περνά με τον γιο του. Προορισμός τους ήταν η Πράγα.

Επισκέφθηκαν την Πλατεία Wenceslas, την Πύλη της Πυρίτιδας ή κοινώς Powder Gate, το Αστρονομικό Ρολόι (Orloj) και απόλαυσαν τη βόλτα τους στην Παλιά πόλη.

Αυτό δεν είναι το πρώτο ταξίδι που κάνουν μόνοι μπαμπάς και γιος. Οι δυο τους φροντίζουν να κάνουν αρκετές φορές ταξίδια χωρίς να έχουν κοντά τους τα μικρότερα κορίτσια Λάουρα και Βαλέρια. Ωστόσο, ο Γιάννης Λάτσιος αφιερώνει εξίσου χρόνο στα κορίτσια χωρίς να έχει κοντά του, τον Άγγελο.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, o χαρούμενος μπαμπάς είχε το ίδιο σχόλιο με hashtags. «#withmyson #prague #trip #faces #instagram #instagramers #weekendgetaway #happy». Από αυτό καταλαβαίνει κανείς το πόσο ευτυχισμένος είναι και το πόσο όμορφα περνά με τον γιο του.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους, έτσι όπως τις δημοσίευσε ο Γιάννης Λάτσιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στη gallery που ακολουθεί!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved