Παιδικό δωμάτιο για κορίτσια: Ιδέες διακόσμησης στις αποχρώσεις του μοβ (pics)

Το μοβ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα για την κρεβατοκάμαρα ενός κοριτσιού.

Παιδικό δωμάτιο για κορίτσια: Ιδέες διακόσμησης στις αποχρώσεις του μοβ (pics)

Τα κορίτσια σε όποια ηλικία έως και την εφηβεία αγαπούν αυτό το θηλυκό και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο χρώμα. Με αποχρώσεις που κυμαίνονται από τα πιο μαλακά παστέλ έως την πιο φωτεινή φούξια και βαθύ μοβ απόχρωση, ένα μοβ δωμάτιο μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλά διαφορετικά στυλ.

Τοίχος

Ένα εξωστρεφές κορίτσι μπορεί να θέλει τους τοίχους του να είναι βαμμένοι στην απόχρωση της λεβάντας. Μπορείτε να βάψετε τους τρεις τοίχους λευκούς και τον τέταρτο σε μια πιο έντονη ή απαλή απόχρωση του μοβ. Αυτοκόλλητα τοίχου ή ταπετσαρία σε αυτές τις αποχρώσεις είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Χαλί και κουρτίνες

Οι μοβ αποχρώσεις στο χαλί είναι μια καλή επιλογή για να κρύψετε πιθανούς λεκέδες. Εάν οι τοίχοι είναι βαμμένοι μοβ, χρησιμοποιήστε λευκές κουρτίνες για αντίθεση. Οι λευκοί τοίχοι φαίνονται ζωντανοί με χαρούμενες κουρτίνες λουλουδιών, ριγέ ή γεωμετρικών μοτίβων σε μοβ αποχρώσεις.

Έπιπλα

Σε ένα μοβ δωμάτιο μπορείτε να βάλετε λευκά έπιπλα. Ή και το αντίθετο: ζωγραφισμένα κομμάτια στους τόνους του μοβ. Μπορείτε να μεταμορφώσετε ένα παλιό έπιπλο βάφοντας τις λαβές, μέρος από τη συνολική επιφάνεια, χρησιμοποιώντας χαρούμενα αυτοκόλλητα.

Αξεσουάρ

Ένα μοβ φωτιστικό δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Μαξιλάρια, ριχτάρια, σεντόνια και παπλωματοθήκες – floral- σε αποχρώσεις του αγαπημένου σας χρώματος είναι επίσης καλές λύσεις όπως και τα διακοσμητικά κάδρα στους τοίχους. Επιλέξτε ένα καλάθι απορριμμάτων ή ένα ρολόι σε μοβ για μια τελική χρωματιστή πινελιά.

Δείτε στην gallery μερικές ιδέες διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν.

Πηγή φωτογραφιών: #purpleroom, #purpleroomdecor

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved